Avantaje

De ce sa inchiriezi un brad de Craciun impodobit?

  1. Imagine - vei avea un brad foarte frumos, excelent impodobit de catre specialisti. Forma sa conica, aspectul bogat, crengile stufoase ii asigura bradului tau de Craciun un aspect "ca in filme". In plus, in caz ca exista si nemultumiti in firma ta care se vor gasi sa critice bradul (si intotdeauna exista...), este mult mai usor sa transferi responsabilitatea spre un furnizor din afara companiei...

2. Economie de bani - in mod direct, deoarece inchirierea unui brad de Craciun impodobit costa mai putin decat cumpararea lui (un brad profesional de 210 cm impreuna cu podoabele costa peste 1000 euro); in mod indirect - economisesti spatiul de depozitare a bradului 11 luni pe an (care costa bani) pentru doar o luna de expunere.

3. Timp si resurse - sa cumperi tot ce ai nevoie, apoi sa instalezi bradul si sa-l decorezi ia timp si necesita o persoana priceputa, care trebuie detasata de la activitatile sale zilnice si delegata sa se ocupe de bradul de Craciun. In plus, cu podoabe de Craciun cumparate in graba de la supermarket cu bugetul minim nu vei realiza niciodata o compozitie asemanatoare cu cea a brazilor de Craciun profesionali.

4. Diversitate - in fiecare an vei putea sa alegi alte decoratiuni, in culori si teme diverse, din cele peste 200 de modele din colectia noastra.

5. Curatenie - bradul de Craciun artificial profesional nu se va scutura, nu va produce mizerie, se monteaza si se demonteaza fara a deranja activitatea uzuala si a implica costuri cu curatenia.

6. Protectia naturii - brazii de Craciun profesionali se reutilizeaza cca. 10-12 ani, protejand astfel mediul de poluarea generata de transportul anual al brazilor, precum si de substantele chimice necesare cresterii accelerate in pepiniere. In plus, nu vei asista la deteriorarea lenta dar sigura a bradului natural- ace uscate si cazute, crengi pleostite, aspect dezolant.      

Echipa noastra va asigura livrarea si instalarea unui brad artificial profesional excelent decorat, care va starni admiratia vizitatorilor si va asigura o atmosfera feerica de sarbatoare.    

Serviciul de inchiriere a brazilor de Craciun este oferit exclusiv pe raza Bucurestiului, a judetului Ilfov si a judetelor limitrofe !

Fiecare kit de impodobire este unicat.

Rezerva-ti ACUM bradul dorit!

 

 

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook