Despre noi

brazi-de-craciun-inchiriereDin anul 2004 impodobim brazi de Craciun pentru companii din Bucuresti.

In timp, am creat o colectie de brazi de Craciun unicate, care constituie cea mai bogata colectie de brazi de Craciun impodobiti din Romania.

Pentru ca beneficiarii nostri sa se bucure in fiecare an de un model nou de brad de Craciun, am ales sa oferim brazii nostri in regim de inchiriere.

Brazii de Craciun pe care ii oferim spre inchiriere sunt profesionali, artificiali, de calitate exceptionala.

Podoabele au fost importate de catre noi de-a lungul anilor, si provin din Thailanda, Filipine, China, Austria, Olanda, Germania. Le-am ales cu grija si le-am asortat minutios pentru ca produsul final - bradul de Craciun pentru firma ta- sa fie impecabil.

Fie ca iti doresti un brad de Craciun traditional, unul rustic sau unul elegant, colectia noastra iti ofera o varietate larga de brazi de Craciun din care poti sa alegi.

Gama de culori este generoasa: rosu, auriu, albastru, bleu, vernil, choco, crem, alb, argintiu, orange, mov, violet, precum si diverse combinatii intre aceste culori.

Inaltimile brazilor variaza de la 210 cm pana la 600 cm. Pentru spatii comerciale, avem brazi ingusti de inaltime 225 cm, care se incadreaza perfect in ambient fara sa ocupe in mod inutil spatiul.

Craciunul este o perioada magica a anului - iar spatiile de firma merita sa beneficieze de un brad de Craciun de neuitat!

 

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook