Brad de Craciun 210 cm "cer senin de iarna"

1,590 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
003
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Brad de Craciun impodobit, tema "Cer senin de iarna"

Daca pentru tine sarbatorile de iarna sunt sinonime cu eleganta iesita din tipare, bradul de Craciun “cer senin de iarna” este ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de o atmosfera exotica in spatiul propriu de birouri. Prin decoratiunile sale, bradul aduce un aer plin de mister si distinctie in locurile in care este amplasat. Cu siguranta va atrage toate privirile asupra sa!

Pentru acest brad excentric am lasat deoparte culorile clasice ale Craciunului – rosu, verde, auriu - si l-am imbracat, in schimb, in nuante de turcoaz si alb, care se imbina intr-o simfonie indrazneata. A rezultat un brad de Craciun extravagant, o aparitie inedita, care se potriveste foarte bine in mediile creative si libere, cu oameni deschisi la nou.

Silueta bradului de Craciun “cer senin de iarna” este marcata de o ghirlanda pufoasa alba, care te imbie sa-ti treci mainile prin ea si sa te bucuri de textura placuta la atingere. Din loc in loc, printre ramuri isi fac aparitia salbe de flori argintii, inghetate intr-o stralucire somptuoasa. Am mai strecurat in pom multe globuri de marimi si materiale diverse, pentru a crea un ansamblu bogat si variat. Globurile turcoaz, stralucitoare si pline de viata, sarbatoresc bucuria iernii impreuna cu globurile albi si cu podoabele mari, turcoaz, formate din sute de margelute atent alaturate.

Crengile sunt in intregime albe, astfel ca ornamentele colorate ies foarte bine in evidenta, completand alura fantastica a bradului. Varful este marcat de o stea magica foarte vizibila, in nuante hipnotice de turcoaz si alb, in ton cu decoratiunile.

Bradul de Craciun “cer senin de iarna” emana o frumusete rece, distinsa, cu sclipiri enigmatice. El te invita sa iesi la randul tau din zona de confort si sa te aventurezi in necunoscut, in cautarea unor experiente noi. Lasa-te purtat de imaginatie si permite spiritului propriu sa se manifeste liber, fie ca este vorba de haine, accesorii pentru locuinta sau chiar de bradul de Craciun!

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook