Brad de Craciun 300 cm - "soare de craciun"

1,850 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
M39-300
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Pentru aceia care iubesc iarna si magia sarbatorilor sale, dar vor sa se bucure si de soare, am impodobit un brad de Craciun intr-o combinatie inedita de albastru si auriu, care iese placut in evidenta pe verdele cetinilor. Elegant si somptuos, bradul de Craciun "soare de craciun" va crea o ambianta plina de farmec in biroul pe care il va decora.

Bradul profesional "soare de craciun" se remarca prin ornamentele pretioase in tonuri de auriu, o culoare ce simbolizeaza vitalitatea si este deseori asociata cu luxul, puterea si abundenta. Luminos si cald, auriul confera o tenta de extravaganta spatiilor in care este folosit, amintind de maretia soarelui. In acest pom vei gasi o gama variata de accesorii, sub forma de brazi, flori de Poinsettia Steaua Craciunului din matase aurie si turturi delicati, ce stralucesc in ton cu entuziasmul sarbatorilor. Un alai de ingerasi voiosi insufletesc bradul cu prezenta lor si canta bucuria Craciunului.

Globurile ce imbraca bradul "soare de craciun" sunt de un albastru linistitor, simple sau cu elemente decorative sclipitoare. Nuanta globurilor se armonizeaza cu auriul, dand nastere unui contrast impresionant.

Am finisat acest brad cu o ghirlanda bogata de organza aurie semitransparenta, fina ca o spuma, care invaluie coroana bogata intr-o spirala. O stea aurie domina varful bradului, accentuandu-i silueta simetrica, frumos proportionata. Lucrat din materiale de calitate si decorat cu podoabe atent alese, acesta isi va mentine aspectul estetic pe toata durata expunerii si nu va pune probleme la curatenie, fiind o optiune ecologica si practica.

Prin colorit si decoratiuni, bradul de Craciun "soare de craciun" va aduce spiritul festiv al sarbatorilor de iarna in spatiul de birouri unde va fi amplasat. Reprezinta o alegere inspirata atat pentru o incapere cu design modern, cat si pentru una clasica. In plus, va face o impresie buna indiferent de tipul de lumina care domina interiorul respectiv.

Decorul "soare de craciun" se poate monta pe un brad de Craciun profesional de inaltime 270 cm, sau pe un brad de Craciun profesional de inaltime 300 cm la preturile afisate pentru acest decor la categoria de marime corespunzatoare a bradului.

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook