Brad de Craciun 210 cm -"spuma grena"

1,590 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
048
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Daca iti doresti un brad de Craciun regal, de o eleganta clasica, rafinata, bradul “spuma grena” este o alegere perfecta, in special pentru pasionatii de culori tari si pentru cei care stiu sa se bucure de atmosfera efervescenta a anotimpului rece. Decorat in spiritul traditional al sarbatorilor de iarna, acest brad va iesi in evidenta prin culoarea calda de grena ce-i imbraca ramurile si prin ornamentele de marimi variate, pline de stralucire.

Florile cu petale mari sunt o stilizare inspirata din Steaua Craciunului, o planta specifica acestei perioade festive. Funditele cu margini gingase si ingerasii aurii insufletesc coroana bradului, conferindu-i un plus de somptuozitate. Globurile pretioase, batute cu margele grena, ornamentele sub forma de mere gliterate aurii si globuletele mici, intr-o nuanta energica de rosu, contribuie prin delicatete la atmosfera de magie degajata de acest brad.

Panglica ce completeaza decorul acestui brad de Craciun special este filigranata cu auriu pe o baza de organza grena, asortandu-se cu restul ansamblului. Ca sa accentuam maretia bradului, am ales pentru varf o stea grena, in dungi, care simbolizeaza bucuria Craciunului.

In loc de beteala, am utilizat la impodobirea bradului o fasie de organza de culoare grena, asemenea unei spume fine, care invaluie cetinile cu generozitate si sclipeste plina de farmec in lumina. Asemenea unei mantii impunatoare demne de un rege, organza desavarseste conturul bradului si il face sa para desprins din povesti.

Din loc in loc, buchetele cu frunzulite de un rosu aprins marcheaza placut silueta simetrica, fara cusur. Bradul “spuma grena” este realizat din materiale de calitate, care il fac foarte potrivit pentru un spatiu de birouri, deoarece nu lasa in urma mizerie. Practic si ecologic, acesta nu va pune probleme cand vine vorba de curatenie si isi va pastra intacta alura regala pe tot parcursul sarbatorilor de iarna.

Pentru a pune in valoare bradul de Craciun princiar “spuma grena” in birourile firmei tale, ai nevoie de un spatiu generos si de multa lumina calda, care sa straluceasca puternic. Fiind un brad clasic, ce expune in mod dinamic culorile Craciunului, spiritul sarbatorilor de iarna se va simti in orice incapere unde acesta este amplasat.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook