Brad de Craciun 270 cm "zana florilor"

1,790 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
M18-270
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Un brad de Craciun cu totul special, invaluit in eleganta si somptuozitate, cu un element central de exceptie. Asa poate fi descris pe scurt bradul de Craciun "zana florilor", pe care l-am impodobit in cele mai nobile nuante, de rosu, grena si auriu, cu ornamente fine de matase. Acesta va decora cu distinctie spatiul de birouri in care va fi amplasta si ii va conferi o alura maiestuoasa, impletita cu o picatura de extravaganta.

Bradul de Craciun "zana florilor" iese in evidenta prin zana delicata, invesmantata in straie rosii, cu detalii stralucitoare, migalos lucrate. Aripile argintii o fac sa semene cu un inger diafan, ce simbolizeaza pacea si linistea, iar datorita infatisarii sale melodioase pare desprinsa din tablourile renascentiste. Zana strange in brate un instrument muzical auriu cu care acompaniaza jovialitatea sarbatorilor de iarna si bucuria Craciunului.

Zana florilor este insotita in acest brad de un alai de ingerasi aurii, ce insufletesc atmosfera alaturi de fulgii fini de nea. Un set de globuri rafinate, de forma sferica, impodobesc cu nuante de rosu si auriu coroana bogata, de un verde intens. Simple sau cu elemente decorative, globurile contribuie la ambianta de sarbatoare prin sclipirile lor magice.

Buchete de Poinsettia Steaua Craciunului de culoare grena imprima bradului un plus de distinctie. In varf am asezat un inger plin de stralucire, cu hainele aurii, ce se armonizeaza perfect cu restul accesoriilor. Am definitivat decorul pomului cu ajutorul unei panglici din organza aurie, cu modele de sarbatoare, care imbraca ramurile cu lumina si completeaza ansamblul.

Datorita culorilor festive si a decoratiunii sub forma de zana, cu dimensiunea de 1 metru, bradul de Craciun "zana florilor" va atrage atentia in mod placut in spatiul pe care il va decora. Va da o tenta de eleganta incaperii, remarcandu-se prin silueta estetica, frumos proportionata. Bradul se va potrivi foarte bine intr-o camera cu lumina calda.

Decorul "Zana florilor" se poate monta pe un brad de Craciun profesional de inaltime 270 cm, sau pe un brad de Craciun profesional de inaltime 300 cm la preturile afisate pentru acest decor la categoria de marime corespunzatoare a bradului.

Alte fotografii (4)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook