Brad de Craciun 210 cm "Iarna florilor"

1,590 Lei 0 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
096
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

La ce te duce cu gandul o combinatie de albastru si auriu? Daca iubesti vara, soarele si marea, probabil ca ai deja in minte o plaja cu nisip fin, fierbinte, ce sclipeste in lumina, mangaiata de valuri. Ei bine, noi am folosit acest mix intr-o maniera inedita si am decorat cu el un brad de Craciun special, care va atrage cu siguranta atentia: bradul "iarna florilor". Desi albastru si auriu nu sunt tocmai nuante clasice pentru impodobirea brazilor, dominati in mod obisnuit de rosu, credem ca aceasta alaturare curajoasa se potriveste de minune cu spiritul festiv al sarbatorilor de iarna, dar si cu eleganta si rafinamentul sezonului.

Bradul de Craciun "iarna florilor" se remarca printr-o suita de ingerasi veseli, aurii, care canta bucuria Craciunului si anima atmosfera. Lor le-am asortat globuri si ornamente sub forma de stelute lucrate fin din metal, precum si mai multe flori in nuante de crem cu auriu. O panglica delicata din organza aurie, cu modele de Craciun, completeaza decorul, dand pomului o nota suplimentara de noblete.

Auriul simbolizeaza vitalitate, intelepciune, putere, lux si prosperitate, fiind din cele mai vechi timpuri o culoare rezervata nobililor si regilor. Solar si luminos, are o personalitate extravaganta si se afla in stransa legatura cu ideea de perfectiune. In Egiptul Antic, auriul semnifica viata vesnica, motiv pentru care era des folosit la decorarea mormintelor faraonilor. Este o nuanta sofisticata, plina de fast.

Pentru a echilibra caldura si lumina simbolizata prin podoabele aurii, am folosit tonuri intense de albastru. Stralucirea rece a iernii am redat-o cu ajutorul globurilor mari, acoperite de paiete albastre, care stralucesc in lumina ca si cum ar fi acoperite de un strat subtire de gheata.

Un inger invesmantat in straie aurii domina varful bradului intr-o atitudine solemna si armonizeaza placut silueta perfecta a acestui brad artificial, realizat din materiale rezistente.

Cuplul albastru si auriu ofera o combinatie de culori perfecta pentru un spatiu de birouri atat sobru, cat si elegant. Bradul de Craciun "iarna florilor" va fi cel mai bine pus in valoare intr-o lumina calda, puternica, insa va decora cu succes si un spatiu de birouri cu iluminat fluorescent.

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook