Brad de Craciun 195 cm cu zapada "papagali pe zapada"

990 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
051
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Cu penajul colorat in cele mai variate nuante, expresia simpatica si capacitatea de a imita sunete sau chiar conversatii, papagalii aduc un strop de exotism prin simpla lor prezenta, fiind o companie placuta si amuzanta. Desi aceste pasari atat de iubite ne duc de obicei cu gandul la tarile calde si nu le-am asocia cu sezonul sarbatorilor de iarna, noi ne-am gandit sa incalcam (din nou) regulile si sa impodobim un brad de Craciun cu un stol de papagali. Pentru a aminti totusi de atmosfera festiva a anotimpului rece, am folosit mult alb si argintiu, iar pasarile le-am invesmantat intr-un penaj desprins din feeria iernii.

Bradul de Craciun “papagali pe zapada” se remarca prin indrazneala, dar si gratie, oferind o priveliste incantatoare, desprinsa din basme. Cetinile sale sunt ninse, iar beteala alba din pene sugereaza o zapada proaspata, afanata. Gheata am simbolizat-o printr-o panglica decorativa de organza alba, transparenta, cu buline mici argintii. Ornamentele pomului sunt perfect armonizate si se incadreaza in tema Craciunului: braduti albi din pene, ingerasi de culoare argintiu mat, globuri simple sau acoperite cu paiete albe sidefate. Pentru un plus de culoare, am atarnat in ramurile bradului si cateva globuri mov, care sclipesc discret in lumina, contribuind la aerul misterios degajat de ansamblu.

Decorul alb de Craciun este completat cu un stol de papagali delicati, care au venit sa se bucure de prima ninsoare, camuflandu-se insa printre ramuri. Sunt papagalii zapezii, cu penajul asortat la culorile ei reci, dar pline de rafinament. Ei insufletesc bradul si ii confera o alura speciala.

Varful bradului este in ton cu spiritul Craciunului, fiind pus in valoare printr-un inger elegant, ce poarta straie fine, in tonuri stralucitoare de argintiu.

Potrivit pentru a decora camere de birouri linistite, luminoase, unde lucreaza oameni senini, prietenosi, bradul de Craciun “papagali pe zapada” reprezinta o alegere excentrica si va atrage cu siguranta atentia asupra sa, indiferent de spatiul unde va fi amplasat. Ambianta din jurul acestui brad pare ireala datorita combinatiei inedite dintre elementele inghetate specifice iernii si prezenta extravaganta a papagalilor. Atat lumina calda, cat si lumina rece pun valoare acest brad de Craciun.   

Alte fotografii (5)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook