Brad de Craciun 210 cm "reni pe pajiste"

1,590 Lei 0 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
045
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Alaturi de oamenii de zapada, Mos Craciun si spiridusii nazdravani, renii intra in categoria personajelor care ne inveselesc sarbatorile de iarna. Ajutoare de incredere, ei trag sania Mosului in jurul lumii, prin aer, pentru a duce daruri si surprize copiilor cuminti. Am preluat si noi acest simbol al Craciunului si am impodobit bradul “reni pe pajiste” cu ornamente sub forma animalelor simpatice si cu alte podoabe voioase, in ton cu spiritul festiv al anotimpului rece.

Ce nu stiati, probabil, este ca imaginea atat de populara a lui Mos Craciun care pluteste intr-o sanie trasa de reni a luat nastere la inceputul secolului al XIX-lea, datorita unei povesti. Initial, la sania Mosului erau doar opt reni zburatori, pe numele lor Vixen, Blitzen, Comet, Cupid, Dancer, Dasher, Donner si Prancer. Al noualea a aparut de-abia un secol mai tarziu, dar a devenit repede sufletul grupului. Rudolf, caci despre el este vorba, are nasul rosu pentru a lumina calea saniei, iar acest semn distinctiv il face sa fie si cel mai iubit dintre reni.

In bradul impodobit “reni pe pajiste” am surprins ajutoarele lui Mos Craciun in pauza, la o plimbare prin tinuturile inghetate, inainte de a pleca in misiunea speciala de distribuire a cadourilor. Este un brad artificial profesional, dar prietenos datorita culorilor calde si a echilibrului dintre rosu si verde. Ramurile sale bogate sunt incarcate cu accesorii fel de fel, ce amintesc de copilarie si de bucuria deschiderii cadourilor in dimineata de Craciun.

Renii, realizati din rattan auriu, la fel ca si globurile rotunde, dau bradului o alura rustica si insufletesc ansamblul. Steaua din varf este de asemenea confectionata din rattan, marcand placut silueta pomului. Am completat decorul cu mere rosii micute, un cor de ingerasi aurii si buchete de Poinsettia, precum si cu o panglica in carouri, in nuantele traditionale ale Craciunului.

Am creat bradul impodobit “reni pe pajiste” special pentru cei care apreciaza magia Craciunului si povestile sale fantastice si sunt entuziasmati cand gasesc sub brad cadourile de la Mos. Datorita aerului sau relaxat, deloc pretentios, acest brad se potriveste foarte bine in incaperile de birouri cu lumina calda, decorate cu lemn.

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook