Brad de Craciun 210 cm "surpriza in culori"

990 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
112
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Bradul de Craciun "surpriza in culori" a fost decorat intr-o combinatie de culori inedita, orange si turcoaz. Decorarea este bogata, cu flori si fluturi din organza orange, cu globuri asortate si cu un clovn vesel din matase orange, crem si auriu. Elementele decorative de Craciun in culoarea turcoaz sunt neasteptate, crengute si fire turcoaz completate de globuri asortate.

In varf se afla tot un clovn vesel, imbracat in straie orange cu auriu.

Bradul de Craciun "surpriza in culori" este un brad fantezie, echilibrat, ce utilizeaza contrastul cromatic armonios pentru un decor de Craciun inedit. Este pus in valoare in lumina calda.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook