Brad de Craciun 210 cm "cuib de pasari"

1,590 Lei 0 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
034
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Delicat si plin de distinctie, bradul de Craciun “cuib de pasari” este ornat cu decoratiuni in nuante pastelate, fine, care ies placut in evidenta pe fundalul cetinilor verzi. Auriul, albul si bejul domina aceasta aparitie fastuoasa. Daca pentru spatiul tau de birouri iti doresti un brad artificial impodobit elegant, dar discret, fara rosu sau alte culori extravagante, atunci bradul “cuib de pasari” reprezinta o alegere potrivita.

Podoabele care ii insufletesc ramurile sunt conturate cu detalii rafinate si creeaza o adevarata feerie de iarna, in ton cu spiritul sarbatorilor. Am ales o gama de ornamente speciale, din care se remarca pasarile gingase, in nuante sclipitoare de auriu, cu cozile din pene pufoase albe, ca si cum ar fi tesute din fulgi de nea.

Se spune ca in vise pasarile sunt asociate cu libertatea, speranta, dorinta de evolutie si planurile de viitor. Noi am transpus aceasta semnificatie intr-un brad de Craciun pentru a incuraja aspiratiile inalte, mai ales ca atunci cand un an se termina, iar altul incepe este un moment bun de facut planuri si de stabilit obiective indraznete. Fiind un brad artificial, forma sa va ramane intacta pe toata durata sarbatorilor de iarna, fara sa se scuture sau sa lase in urma ace. De asemenea, pasarile vor ramane tacute si nu-si vor lua zborul, ci doar vor inveseli atmosfera cu penajul lor cochet.

Am mai adaugat in acest brad buchete de flori de Poinsettia - Steaua Craciunului, cu petale mari in culori inedite de auriu, alb si crem, globuri de un galben-stralucitor, fluturi in zbor si fire glitterate de un auriu delicat, ca niste mici artificii. O panglica alba din organza cu modele festive imbraca silueta pomului, armonizand celelalte accesorii, asemenea unei fasii fine de zapada.

Am completat decorul de Craciun al acestui brad de lux cu un inger in straie luminoase, in tonuri de auriu si crem, care vegheaza din varf si transmite pacea sa celor care-l privesc.

Nuantele calde, reconfortante din bradul de Craciun “cuib de pasari” vor crea o atmosfera de relaxare indiferent de locul in care va fi amplasat, iar prezenta placuta a pasarilor va indulci orice incapere.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook