Brad de Craciun 270 cm - "eleganta aurie"

1,850 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
M06-270
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Daca esti un fan al auriului si de sarbatori iti doresti sa aduci un plus de rafinament in spatiul tau de birouri cu aceasta nuanta slipitoare, bradul de Craciun "eleganta aurie" reprezinta o alegere inspirata. Elegant si somptuos, acest brad este impodobit bogat, cu accesorii pretioase din organza si matase, ce ii confera un aer regal.

Auriul este asociat cu intelepciunea, perfectiunea, vitalitatea, luxul, prosperitatea, fiind folosit de aristocrati si imparati pentru a simboliza puterea si prestigiul social. Prin tenta solara si calda pe care o transmite, auriul reprezinta o nuanta optimista, iar prezenta sa intr-un brad de iarna este foarte potrivita pentru a sarbatori bucuria si solemnitatea Craciunului.

Bradul de Craciun "eleganta aurie" se remarca prin globurile sclipitoare, de diferite marimi, in nuante de auriu. Pentru a da o tenta de culoare bradului, am aninat printre ramurile sale si un set de globuri rosii, simple sau cu decoratiuni aurii, ce armonizeaza silueta simetrica. In cazul in care preferi o paleta de culori mai reci, le putem inlocui cu globuri albastre.

Un stol de fluturi eleganti, cu aripi aurii, larg deschise, s-a asezat in acest brad pentru a-i da un plus de dinamism, insufletind cetinile verzi, alaturi de florile delicate de Poinsettia Steaua Craciunului. Fluturii simbolizeaza speranta si libertatea, precum si depasirea limitelor, astfel ca vor imbraca bradul cu un aer vesel. In varf am asezat un inger maiestuos, invesmantat in straie nobile, care se asorteaza cu restul ornamentelor.

Am definitivat decorul bradului de Craciun "eleganta aurie" cu o fasie de organza fina ca o spuma, care invaluie intreaga coroana in maretie si stralucire.

Datorita auriului predominant si a bogatiei podoabelor, acest brad special de Craciun va transforma interiorul unde va fi amplasat intr-un spatiu sofisticat, sic, invelindu-l intr-o atmosfera luminoasa, in ton cu spiritul festiv al sarbatorilor de iarna. Va decora placut orice birou, indiferent de culorile sau design-ul acestuia.

Decorul "eleganta aurie" se poate monta pe un brad de Craciun profesional de inaltime 270 cm, sau pe un brad de Craciun profesional de inaltime 300 cm la preturile afisate pentru acest decor la categoria de marime corespunzatoare a bradului.

Alte fotografii (5)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook