Brad de Craciun 270 cm "renii lui Mos Craciun 1"

2,390 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
M24-270
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Iti plac povestile de iarna si esti fascinat de simbolurile Craciunului? Alege bradul traditional "renii lui Mos Craciun" pentru a decora cladirea ta de birouri si te vei bucura de o prezenta asortata cu spiritul festiv al sarbatorilor invernale! Bradul se remarca prin decoratiunile rustice, in nuantele specifice Craciunului, dintre care predomina rosul si auriul.

Figurinele sub forma de reni imbraca bradul cu naturalete si ii pun in valoare coroana frumos proportionata. Sania lui Mos Craciun este trasa de noua reni zburatori: Vixen, Blitzen, Comet, Cupid, Dancer, Dasher, Donner, Prancer si celebrul Rudolf, al carui nasu rosu si stralucitor lumineaza drumul, astfel ca darurile ajung intotdeauna la timp.

Pentru a completa aspectul natural al acestui brad, am asezat printre ramuri ornamente sub forma de conuri si flori rosii de Poinsettia Steaua Craciunului, ce imbraca in culoare ansamblul. In plus, in loc de globurile clasice, in bradul de Craciun "renii lui Mos Craciun" am atarnat globuri sub forma de ghem, in nuante de crem sau rosu. De asemenea, beteala am inlocuit-o cu o panglica traditionala din panza cafenie, foarte fina, si cu o panglica in carouri, in nuante de verde, rosu si auriu, care se armonizeaza perfect cu restul ornamentelor de iarna. Ingerasii aurii insufletesc pomul si canta bucuria sarbatorilor.

Varful acestui brad special l-am marcat printr-un mini-brad lucrat dintr-un material cu aspect natural, ce iese in evidenta prin silueta sa simetrica.

Plin de fantezie si farmec, bradul "renii lui Mos Craciun" va aduce aerul traditional al Craciunului in spatiul in care este amplasat si va contribui la ambianta relaxanta, prietenoasa din interiorul respectiv. Se va potrivi foarte bine intr-o camera cu mobilier si decoratiuni din lemn, dominata de o lumina calda. Reprezinta o optiune ecologica, estetica si practica, deoarece isi va pastra prospetimea si culoarea pe toata durata expunerii si nu va lasa in jur ace sau mizerie.

Decorul "Renii lui Mos Craciun" se poate monta pe un brad de Craciun profesional de inaltime 270 cm, sau pe un brad de Craciun profesional de inaltime 300 cm la preturile afisate pentru acest decor la categoria de marime corespunzatoare a bradului.

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook