Brad de Craciun 270 cm "craciun somptuos"

2,390 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
M31-270
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Elegant si romantic, bradul "Craciun somptuos" se va face remarcat prin decoratiunile somptuoase sub forma de trandafiri mari, rosii si prin ornamentele asortate din matase, cu accente de auriu, ce se detaseaza placut pe fundalul ramurilor verzi.

Trandafirul rosu este cel mai cunoscut simbolul iubirii, insa aceasta floare a fost asociata in trecut si cu puterea si curajul. In schimb, auriului ii sunt atribuite elemente ca lux, bogatie si noblete, stralucirea sa solara emanand forta si determinare. Am imprumutat aceste doua culori traditionale ale Craciunului pentru a impodobi bradul intr-o mantie de sclipire si farmec, armonizata cu ambianta relaxata si luminoasa a sarbatorilor de iarna.

Pe langa trandafirii princiari, printre cetinile verzi vei descoperi o pleiada de globuri in nuante de rosu si auriu, simple sau cu decoratiuni atent lucrate. Globurile in forma de mere te vor duce imediat cu gandul la placintele aburinde pregatite cu drag in seara de Ajun, aromatizate cu scortisoara si caramel. Buchete de crengute aurii se ivesc din coroana bogata ca niste artificii luminoase. Bradul este insufletit de cativa ingeri in haine rosii rafinate, in ton cu solemnitatea Craciunului, ce poarta coronite de flori.

O panglica rosie invaluie silueta frumos proportionata a bradului, strecurandu-se printre celelalte accesorii. Varful l-am decorat cu un print misterios, imbracat la randul sau in vesminte rosii, de sarbatoare, care va fi maestrul de ceremonii al petrecerilor si asistentul lui Mos Craciun.

Prin decorul sofisticat si cald, bradul "Craciun somptuos"  va  aduce o vibratie de culoare in spatiul in care va fi amplasat. Se va potrivi foarte bine intr-un interior unde predomina lumina calda, insa va fi pus in valoare si de o lumina rece, fluorescenta. Va fi apreciat mai ales intr-un birou unde lucreaza oameni deschisi, prietenosi, care iubesc eleganta Craciunului si sarbatorile iernii.

Decorul "Craciun somptuos" se poate monta pe un brad de Craciun profesional de inaltime 270 cm, sau pe un brad de Craciun profesional de inaltime 300 cm la preturile afisate pentru acest decor la categoria de marime corespunzatoare a bradului.

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook