Brad de Craciun 270 cm "welcome steaua Craciunului"

1,590 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
M37-270
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Bogat accesorizat si plin de fantezie, bradul de Craciun "welcome steaua Craciunului" este o prezenta prietenoasa, ce va aduce o stare de bine in incaperea in care este amplasat. Daca vrei sa simti din plin spiritul sarbatorilor de iarna in spatiul tau de birouri si sa te bucuri de magia Craciunului, acest brad reprezinta o alegere foarte potrivita.

Bradul de Craciun "welcome steaua Craciunului" este ornamentat in culori traditionale: rosu, auriu si verde, cu accente delicate de alb. Am impodobit ramurile sale cu sosete de cadouri decorate cu Mos Craciun, astfel ca darurile sunt asigurate! Buchetele de Poinsettia Steaua Craciunului confera un plus de farmec bradului prin florile de un rosu aprins. Poinsettia este o planta decorativa ce provine din Mexic, fiind folosita in trecut in scopuri curative sau la ceremoniile religioase. Cultivarea sa a inceput in a doua jumatate a secolului XX, iar de atunci nu lipseste din decoratiunile de Craciun.

Auriul este reprezentat in acest pom de accesorii sub forma de braduti si ingeri, precum si de globuri sferice, ce se armonizeaza cu restul podoabelor si confera luminozitate bradului. Globurile rosii rasfirate printre cetini completeaza ansamblul. Frumusetea iernii am simbolizat-o prin fulgii mari de nea, cu silueta diafana, aninati de ramuri. Nu am mai folosit beteala sau panglici, pentru ca decoratiunile sa fie mai vizibile si sa iasa mai bine in evidenta.

Varful acestui brad de Craciun este marcat printr-o stea rosie cu modele aurii, iar putin mai jos un spiridus-gazda intampina oaspetii cu o pancarta “Welcome!”. Craciunul inseamna bucurie, entuziasm, timp de calitate petrecut alaturi de cei dragi, iar acest brad profesional va contribui la o ambianta relaxanta si calda chiar si la birou.

Bradul "welcome steaua Craciunului" se va potrivi foarte bine intr-un spatiu unde lucreaza oameni deschisi, voiosi, ce iubesc sarbatorile de iarna si stiu sa aprecieze bucuriile simple de zi cu zi.

Decorul "welcome steaua Craciunului" se poate monta pe un brad de Craciun profesional de inaltime 270 cm, sau pe un brad de Craciun profesional de inaltime 300 cm la preturile afisate pentru acest decor la categoria de marime corespunzatoare a bradului.

Alte fotografii (3)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook