Brad de Craciun 270 cm - "magie aurie"

1,650 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
M42-270
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Somptuos si plin de rafinament, bradul de Craciun "magie aurie" se va face remarcat in orice spatiu de birouri prin ornamentele pretioase din matase si organza si auriul ce domina ansamblul cu eleganta.

Solar si luminos, auriul este asociat cu intelepciunea, luxul si abundenta, de-a lungul timpului fiind utilizat de nobili si conducatori ca simbol al puterii. Se spune ca bijuteriile de aur au darul de a creste increderea in sine, optimismul si curajul celui care le poarta. In plus, aceasta nuanta confera un plus de extravaganta interioarelor pe care le decoreaza.

In bradul nostru, auriul se regaseste in florile de Poinsettia Steaua Craciunului, care imbraca in stralucire ramurile bogate. Coroana frumos proportionata este pusa in valoare si de ornamentele asortate sub forma de conuri de brad. Cativa fluturi cu aripile aurii au poposit printre cetini, bucurandu-se de magia Craciunului si de ambianta feerica a acestui brad.

Globurile ce impodobesc bradul de Craciun "magie aurie" sunt sclipitoare asemenea unor licurici, reflectand lumina pe suprafata lucioasa. Pentru un accent de culoare si mai mult dinamism am utilizat si un set de globuri de culoare coniac. La cerere, le putem inlocui cu globuri de un albastru misterios, ce vor crea un contrast inedit cu auriul.

O ghirlanda de organza, delicata ca o spuma, invaluie bradul intr-o spirala de la baza pana in varf si ii evidentiaza silueta simetrica. In varf am asezat un inger maiestuos, invesmantat in straie de sarbatoare, cu alb si auriu, ce transmite un sentiment de pace si impacare.

Datorita decoratiunilor elegante, bradul de Craciun "magie aurie" va fi o prezenta fastuoasa in camera unde va fi amplasat si va aduce cu sine farmecul sarbatorilor de iarna. Acest brad artificial profesional are avantajul de a fi usor de intretinut, reprezentand o alegere economica, ecologica si practica. In plus, in fiecare an poti iti decora biroul in mod diferit.

Decorul "magie aurie" se poate monta pe un brad de Craciun profesional de inaltime 270 cm, sau pe un brad de Craciun profesional de inaltime 300 cm la preturile afisate pentru acest decor la categoria de marime corespunzatoare a bradului.

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook