Brad de Craciun 270 cm "ninge pe brad"

1,590 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
M44-270
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Ninge afara, ninge si pe bradul de Craciun! Cu gandul la fulgii de nea si la dansul lor spectaculos in aer, am impodobit un brad de Craciun cu un mix de podoabe "ninse", astfel ca acesta va aduce o nota de iarna in spatiul in care va fi amplasat. Prin aspect si atmosfera, bradul de Craciun "ninge pe brad" va fi apreciat in special de catre persoanele care iubesc anotimpul rece, zapada si care nu se tem de ger.

Am decorat bradul profesional "ninge pe brad" cu accesorii albe, argintii si rosii, culorile clasice ale Craciunului, ce ii dau o alura festiva si, in acelasi timp, naturala.

Printre cetini am aninat globuri rosii ninse si flori de Poinsettia Steaua Craciunului asortate, ce par acoperite de un strat fin de nea. De asemenea, ies in evidenta globurile argintii lucioase, de diferite marimi, sub forma de titirezi sau sferice, ca niste bulgari mari de zapada. Pentru a completa aspectul de iarna, i-am adaugat fulgi de nea tridimensionali, care sclipesc voiosi, armonizandu-se cu celelalte ornamente. O panglica simpla de culoare argintiu mat invaluie bradul si ii definitiveaza decorul.

In varf am ales sa utilizam o stea de Craciun argintie, care pune in valoare silueta simetrica, frumos proportionata a bradului. Lucrat din materiale rezistente, acesta isi va mentine prospetimea si forma pe toata perioada utilizarii, indiferent de temperatura ambientala, fara a necesita o ingrijire deosebita. Coroana bogata, cu cetini estetice, nu se va scutura si nu va lasa in jur ace. Reprezinta o solutie ideala pentru cei care vor sa se bucure de spiritul festiv al Craciunului fara sa aiba grija intretinerii unui brad natural si opteaza pentru o alternativa ecologica si practica.

Bradul de Craciun "ninge pe brad" se va potrivi foarte bine intr-un spatiu de birouri decorat clasic sau modern, indiferent daca interiorul este dominat de lumina calda sau rece.

Decorul "ninge pe brad" se poate monta pe un brad de Craciun profesional de inaltime 270 cm, sau pe un brad de Craciun profesional de inaltime 300 cm la preturile afisate pentru acest decor la categoria de marime corespunzatoare a bradului.

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook