Brad de Craciun 270 cm "petrecere de Craciun"

1,590 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
M38-270
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

De sarbatori, inveseleste atmosfera din cladirea ta de birouri cu un brad de Craciun elegant, impodobit cu fantezie si accesorii pline de farmec, in ton cu spiritul festiv al iernii! Bradul "petrecere de Craciun" reprezinta o optiune inspirata pentru a insufleti orice interior si a-l umple cu magia Craciunului. Decorat in culori traditionale, cu vernil, rosu si auriu, acest pom se va face remarcat prin ornamentele cu stil, atent selectionate.

Am impodobit bradul “petrecere de Craciun” cu flori de Poinsettia Steaua Craciunului din matase vernil, care confera un plus de dinamism coroanei bogate, cu ramuri simetrice. Un element inedit al acestui brad sunt ornamentele sub forma de ursuleti rosii, precum si figurinele zane, cu o silueta diafana. Invesmantate in rochii albe, rafinate, zanele vor fi gazdele petrecerii de Craciun si se vor asigura ca oaspetii se bucura de sarbatori. Ingerasii aurii si globurile asortate, decorate cu modele fine, completeaza ambianta de petrecere.

O panglica dantelata aurie invaluile cetinile verzi si le umple de stralucire, punand in valoare celelalte accesorii. In varful bradului am asezat un inger plin de fast, cu haine elegante si luminoase, ca simbol al solemnitatii Craciunului. Acesta scoate in evidenta forma frumos proportionata a pomului si echilibreaza nuantele decoratiunilor.

Lucrat din materiale de calitate, bradul artificial "petrecere de Craciun" va fi o prezenta placuta si isi va pastra nealterata frumusetea cetinilor. Acestea nu se vor scutura si nu vor lasa in jur ace sau mizerie, astfel ca este o alegere practica, ecologica si economica. Bradul isi va mentine coloritul natural in orice mediu, fara sa necesite ingrijiri speciale.

Indiferent ca este amplasat intr-un spatiu clasic sau modern, bradul profesional "petrecere de Craciun" va aduce spiritul sarbatorilor de iarna prin coloritul sau si prin podoabele tipice. Se va potrivi foarte bine atat intr-un interior unde predomina lumina calda, cat si intr-unul cu lumina rece.

Decorul "petrecere de Craciun" se poate monta pe un brad de Craciun profesional de inaltime 270 cm, sau pe un brad de Craciun profesional de inaltime 300 cm la preturile afisate pentru acest decor la categoria de marime corespunzatoare a bradului.

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook