Brad de Craciun 300 cm - "Eleganta de iarna"

2,690 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
M19-300
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Bradul de Craciun "constantinopol" iese in evidenta datorita accesoriilor elegante din brocart si matase, in culori grena si auriu, armonizandu-se perfect cu atmosfera fastuoasa a sarbatorilor de iarna. Daca iti doresti sa aduci in spatiul tau de birouri spiritul unui Craciun rafinat, plin de noblete, alege acest brad si te vei bucura de o prezenta cu totul si cu totul deosebita!

Am decorat bradul "constantinopol" cu sosete cadou rosii, lucrate cu elemente aurii, pentru ca Mos Craciun sa aiba destul loc sa-si lase darurile. Globurile care anina in acest brad sunt aurii cu modele rosii si sclipesc cu eleganta. Auriul este considerat nuanta prosperitatii, a vitalitatii, intelepciunii si perfectiunii, de-a lungul istoriei fiind utilizat de regi si aristocrati ca simbol al puterii si bogatiei. Asociat cu fastul si luxul, auriul se foloseste in design pentru a conferi interioarelor o tenta festiva si un decor magic. In decoratiunile de iarna, auriul vine cu o tenta de caldura si lumina, in ton cu feeria sarbatorilor.

Am asortat globurilor un alai de ingerasi aurii ce insufletesc bradul si canta bucuria Craciunului, alaturi de clovni voiosi, imbracati in haine de gala, ce asigura buna dispozitie in orice cadru. Ornamentele sub forma de fluturi delicati, cu aripile aurii, completeaza coroana bogata, in timp ce buchetele de margelute rosii si nelipsitele flori de Ponsettia Steaua Craciunului invaluie ramurile cu exuberanta specifica acestei perioade de basm.

In varful bradului am asezat un inger invesmantat in straie nobile, care pune in valoare siliueta bine proportionata a bradului si conturul sau estetic. Am finalizat ornamentatia pomului cu ghirlande din brocart decorate cu elemente festive de culoare grena, un sirag de margele aurii si un fir de beteala rosie.

Prin decoratiunile cu farmec si culorile clasice, Bradul "constantinopol" va da o culoare eleganta de Craciun spatiului in care este amplasat. Se va potrivit foarte bine intr-o camera cu lumina calda.

Decorul "Constantinopol" se poate monta pe un brad de Craciun profesional de inaltime 270 cm, sau pe un brad de Craciun profesional de inaltime 300 cm la preturile afisate pentru acest decor la categoria de marime corespunzatoare a bradului.

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook