Brad de Craciun 300 cm "traditional"

2,690 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
M05-300
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Decorat cu ornamente bogate in nuante de auriu si rosu, bradul de Craciun "traditional" va completa placut orice interior si va contribui la ambianta de sarbatoare. Acest brad reinterpreteaza in stil modern nota traditionala a Craciunului, fiind o prezenta eleganta si stralucitoare, asortata cu atmosfera festiva a evenimentelor de iarna.

Am impodobit bradul de Craciun "traditional" cu un set de globuri variate, avand diferite forme, culori si marimi, care se armonizeaza intre ele si ies in evidenta pe fundalul cetinilor verzi. Globuri sferice, aurii sau rosii, decorate cu modele rafinate, globuri ce sclipesc vesel, globuri-stelute sau turturi, de un rosu aprins – s-au reunit in acest brad pentru a-l imbraca in stralucirea sarbatorilor de iarna.

Dintr-un brad traditional nu puteau lipsi florile de Poinsettia Steaua Craciunului, un element utilizat tot mai des in decoratiunile de sezon, pe langa vasc, ilex sau crengute de brad. Steaua Craciunului este o planta cu frunzele dispuse sub forma de stea, ce isi are originile in Mexic. Florile rosii sunt, de fapt, frunze care si-au modificat culoarea, ele fiind punctul de atractie al Poinsettiei.

Decorul bradului de Craciun "traditional" este pus in valoare si de buchetele de stele si margelute ce invaluire coroana cu sclipiri voioase, asigurand o atmosfera de basm. Am definitivat ornamentatia pomului cu o panglica fina, imprimata cu modele aurii, ce serpuieste alene printre ramuri. Varful l-am marcat prin silueta diafana a unui inger, simbol al solemnitatii Craciunului. Invesmantat in straie rosii nobile, cu aripile larg deschise, acesta completeaza conturul simetric al pomului. Bradul este lucrat din materiale de calitate, avand avantajul de a-si pastra forma intacta pe perioada expunerii, fara sa se scuture sau sa puna probleme la curatenie. Nu in ultimul rand, reprezinta o alegere practica si ecologica.

Datorita combinatiei de culori si a temei, bradul "traditional" se va potrivi in orice spatiu de birouri va fi amplasat, indiferent de tipul de design.

Decorul "traditional" se poate monta pe un brad de Craciun profesional de inaltime 270 cm, sau pe un brad de Craciun profesional de inaltime 300 cm la preturile afisate pentru acest decor la categoria de marime corespunzatoare a bradului.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook