Brad de Craciun 300 cm - "Craciun in Burgundia"

1,850 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
M09-300
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Apreciata pentru vinurile Pinot Noir si Chardonnay, pentru gastronomia rafinata si peisajele rurale idilice, Burgundia este o regiune deosebit de pitoreasca din Franta, perfecta pentru o vacanta tihnita. Daca iti place sa calatoresti si iubesti ambianta romantica a oraselelor franceze, te invitam sa petreci un "Craciun in Burgundia"! Nu e nevoie sa te deplasezi pana acolo: il aducem noi la tine prin intermediul unui brad de Craciun impodobit elegant, in tonuri de burgund si auriu, cu ornamente pretioase din matase.

Rosul burgund este o nuanta misterioasa, somptuoasa, profunda, ce se completeaza perfect cu auriul stralucitor, simbol al luxului si prosperitatii. Impreuna formeaza o pereche fastuoasa, care se detaseaza placut pe fundalul verde al cetinilor.

Am impodobit bradul "Craciun in Burgundia" cu un set de globuri stralucitoare, variate, in nuante de auriu si burgund, sferice sau sub forma de turturi, care imbraca in eleganta coroana bogata. Am adaugat flori rosii pentru un plus de delicatete si funditele cochete, in nuante luminoase de auriu, cu gandul la cadourile ce vor fi asezate sub brad de Mos Craciun. Un stol de fluturi cu aripile sclipitoare s-a asezat in acest brad in asteptarea Craciunului.

O panglica fina, decorata cu elemente de sarbatoare ce imbina auriul si burgundul, invaluie ramurile si scoate in evidenta silueta frumos proportionata a bradului. La definitivarea decorului am utilizat ghirlande din organza burgund, simple sau acoperite cu o plasa din fire aurii, care confera ansamblului un aspect regal. Varful bradului l-am marcat printr-un inger invesmantat in straie de sarbatoare, asortat cu restul accesoriilor. Alternativ, acesta poate fi inlocuit cu un ornament sub forma de stea.

Datorita podoabelor bogate si a formei simetrice, elegante, bradul "Craciun in Burgundia" va aduce o nota festiva in interiorul unde va fi amplasat. Se va potrivi foarte bine intr-un spatiu de birouri luminat cald, insa va face o impresie buna si intr-o camera cu lumina rece.

Decorul "Craciun in Burgundia" se poate monta pe un brad de Craciun profesional de inaltime 270 cm, sau pe un brad de Craciun profesional de inaltime 300 cm la preturile afisate pentru acest decor la categoria de marime corespunzatoare a bradului.

Alte fotografii (5)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook