Brad de Craciun 195 cm promoroaca "pepite de aur"

1,190 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
098
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Am combinat doua nuante cu personalitate, incarcate de o simbolistica bogata, pentru a impodobi un brad de Craciun intr-o stralucire festiva. Auriul si argintiul pun in valoare conturul bine proportionat al bradului de Craciun "pepite de aur", o alegere potrivita pentru spatiile de birouri cu cerinte de decorare clasice. Desi sunt sclipitoare si expansive, aceste culori nu incarca pomul, ci ii confera o eleganta simpla, de bun gust.

Aurul este considerat simbolul perfectiunii si al puterii, nuanta sa galben-stralucitoare fiind asociata cu maretia soarelui. Mai semnifica vitalitate, bogatie, lux, intelepciune si virtute. Datorita rezistentei sale si a faptului ca isi mentine stralucirea in timp, aurul este strans legat de ideea de eternitate. Se spune ca purtarea unor podoabe din aur duce la cresterea curajului, a optimismului si a abilitatilor de lider, metalul pretios fiind folosit de-a lungul timpului de catre nobili, regi si conducatori, pentru a transmite impresia de putere.

In comparatie cu aurul, argintul este asociat cu puritatea, datorita culorii albe cu irizatii luminoase. Alchimistii considerau argintul ca fiind legat de trasaturile feminine cum ar fi intuitia, contemplarea, delicatetea, intelepciunea etc.

Auriul si argintiul se armonizeaza minunat in bradul de Craciun "Pepite de aur", pe care l-am impodobit clasic, cu globuri rotunde cu diferite marimi si texturi, alaturi de ornamente sub forma de ingerasi aurii, clopotei si fulgi veseli de nea. Globurile aurii, asemenea unor pepite pretioase, sunt echilibrate de buchetele cu margelute asortate, ce imita siluetele unor stele. Panglica fina de organza este ornamentata cu elemente de iarna in tonuri aurii; aceasta invaluie bradul cu o lumina calda si completeaza placut ornamentatia bogata.

Varful bradului iese in evidenta prin prezenta solemna a unui inger invesmantat in haine pline de fast, in tonuri de auriu cu alb, simbolizand maretia sarbatorilor de iarna. Printre cetinile verzi vei gasi si cateva conuri, care accentueaza tenta naturala a pomului. Desi este un brad artificial, are un aspect placut datorita coroanei simetrice, fara goluri sau crengi lipsa. Bradul de Craciun "Pepite de aur" va decora cu succes o incapere business si ii va conferi o stralucire discreta, in ton cu spiritul festiv al sarbatorilor de iarna.

Alte fotografii (5)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook