Brad de Craciun 210 cm "ambra violet"

1,590 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
014
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Brad de Craciun impodobit, tema "Ambra violet"

Ne plac combinatiile indraznete de culori si credem ca inclusiv de Craciun ar trebui sa ne bucuram de sarmul lor. Asadar, am impodobit un brad in nuante de ambra si violet, un cuplu in care cele doua se completeaza armonios si se scot reciproc in evidenta.

Chihlimbarul sau ambra galbena este o piatra pretioasa formata din rasina fosila, transparenta sau opaca, avand nuante de la galben - miere pana la portocaliu, cu tente de violet, rosu, albastru sau verde. Despre aceasta piatra se spune ca are un puternic rol protector, sporind optimismul, bucuria si energia pozitiva; in acelasi timp, aduce echilibru si armonie. Nu stim daca piatra chiar functioneaza, insa putem spune cu certitudine ca nuanta sa este una extrem de placuta, distinsa si calma.

Bradul de Craciun “ambra violet” este decorat cu podoabe atent alese ce amintesc de nuanta limpede si rafinata a ambrei galbene, alaturata unui violet cu licariri misterioase. Impreuna dau stralucire acestui brad fantezie, un decor iesit din tipare pentru sarbatorile de iarna.

Printre cetinile verzi ale bradului vei regasi globuri in culori de violet sau ambra, stele glitterate, ingeri si fundite aurii, buchete delicate de stelute si floricele, turturi decorativi, precum si trandafiri de culoarea coniacului, o prezenta extravaganta, plina de farmec. O panglica fina din organza, cu buline mici si aurii, imbratiseaza bradul si pune in valoare celelalte decoratiuni. Pare ca stelele au lasat in urma lor o dara de stralucire, care se arcuieste printre crengi si urca pana in varf, unde vegheaza un inger maiestuos, imbracat in vesminte regale.

Acest brad de Craciun are avantajul de a-si pastra forma si aspectul pe toata durata utilizarii, deoarece este realizat din materiale artificiale de calitate, rezistente. Are ramuri bogate, simetrice, intre care nu exista goluri, fiind impodobit perfect cu o varietate de ornamente creative.

Avand in vedere paleta de culori utilizata, bradul de Craciun “ambra violet” este pus in valoare in spatiile de birouri cu lumina calda, in care aduce un plus de eleganta si armonie. Nu va trece neobservat nici in incaperile simple, decorate minimalist, unde bogatia sa confera un aer festiv elementelor din jur.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook