Brad de Craciun 240 cm "coniac fin"

1,890 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
028
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

O bautura nobila ne-a inspirat in decorarea unui brad special, in nuante calde, asortate cu flacara lumanarilor de pe masa de Craciun. Pentru a impodobi bradul artificial “coniac fin” am imprumutat cate ceva din farmecul elegant al coniacului, licoare galben-aurie, cu tente de chihlimbar si aroma discreta de vanilie.

Despre coniac va putem spune ca a fost inventat de olandezi in secolul al XVI-lea, desi numele bauturii provine de la un mic oras aflat in sud-vestul Frantei, aproape de Bordeaux, zona celebra din vremuri stravechi pentru productia de vinuri. De fapt, distilarea vinului si transformarea lui in coniac a fost solutia gasita de olandezi pentru a preveni deteriorarea si acrirea acestuia in timpul transportului din Franta spre tara lor. Asa a luat nastere coniacul, numele de “brandy” avandu-si originile in cuvantul oladez “brandewijn”, adica “vin ars”.

Despre bradul nostru de Craciun “coniac fin” avem mai multe de povestit. Este un brad invaluit de o aura calda, asemenea bauturii de la care i-am imprumutat numele. Impodobit bogat cu o varietate de ornamente rafinate, acest brad se potriveste foarte bine in orice spatiu de birouri si este pus in evidenta atat de lumina calda, cat si de cea rece. Prin nuantele blande ale accesoriilor sale, el transmite o senzatie de relaxare si destinere, decorand placut incaperea in care este amplasat.

Am aninat de ramurile bradului “coniac fin” globuri rotunde, in nuante stralucitoare de auriu si cafeniu, decoratiuni zvelte sub forma de turturi, frunze ruginii de iedera si mai multe buchete de trandafiri in culoarea seducatoare a coniacului. Ghirlanda de frunze imbratiseaza bradul si se strecoara discret printre celelalte podoabe, conferind un plus de echilibru ansamblului. Ingerul din varf este invesmantat in haine din catifea pretioasa, tot in nuantele coniacului si insufleteste bradul de Craciun prin prezenta sa diafana. 

Fiind un brad artificial, silueta sa este fara de cusur. Cetinile bogate nu se vor scutura si nu vor lasa ace, iar globurile si celelalte ornamente isi vor pastra stralucirea intacta pe toata durata utilizarii. O alegere practica pentru cladirile de birouri, bradul de Craciun “coniac fin” va atrage atentia prin splendoarea si culorile sale apetisante.

 

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook