Brad de Craciun 240 cm "dansul fluturilor"

1,390 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
063
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Un alai de fluturi delicati, cu aripile argintii stralucind de frumusete, s-au asezat usor pe cetinile acestui brad de Craciun si l-au invaluit in magie. Bradul artificial “dansul fluturilor” este bogat impodobit cu ornamente in culorile traditionale ale sarbatorilor de iarna, care sclipesc elegant in lumina. In decorarea acestui brad rafinat ne-am inspirat din peisajele inghetate ale anotimpului rece si din dansul fin al fulgilor de nea.

Pe langa fluturi, ramurile bradului sunt insufletite de o pleiada de stelute si globuri albe, precum si de un grup de ingerasi argintii, ce canta bucuria Craciunului. Pentru a da o pata de culoare am utilizat globuri de culoare burgund, sferice si sub forma de turturi, cu modele in relief. In loc de beteala sau panglici, pentru a definitiva decorul bradului “dansul fluturilor” am apelat la buchete de fire glitterate argintii. Asemenea unor artificii luminoase, acestea dau o textura deosebita pomului si il fac sa para desprins din basme. Alura festiva a bradului este completata de o stea argintie care straluceste bland in varf, simbolizand speranta si pace.

Accesoriile argintii si rosii acopera intreaga suprafata a coroanei bogate si pun in valoare silueta perfecta a bradului. Crengile sale sunt simetrice, de un verde placut, culoare care isi va pastra intensitatea pe toata durata sarbatorilor. Acest brad de Craciun artificial profesional reprezinta o alegere ecologica si practica, datorita materialelor de buna calitate din care este executat. Nu te vei confrunta cu probleme la curatenie sau cu ace scuturate, iar natura iti va fi recunoscatoare. In plus, in fiecare an poti alege pentru biroul tau un brad impodobit diferit. Ai de ales dintr-o colectie bogata de brazi accesorizati creativ si cu siguranta vei descoperi unul care sa corespunda asteptarilor tale!

Fluturii cu modele argintii fac din bradul “dansul fluturilor” o prezenta incantatoare, care se potriveste intr-o varietate de spatii de birouri, indiferent de modul in care sunt decorate si de lumina existenta. Cel mai bine se va face insa remarcat intr-un mediu cu oameni calzi, prietenosi, care lupta pentru visele lor si care, asemenea fluturilor, isi doresc sa “zboare” tot mai sus prin ceea ce fac.

 

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook