Brad de Craciun 240 cm "energie vie"

1,890 Lei 0 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
013
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Brad de Craciun impodobit, tema "Energie vie"

Sarbatorile de iarna vin cu un alai de veselie si buna dispozitie, iar perioada din jurul Craciunului musteste de entuziasm, ca si cum luminitele ce impodobesc orasele au puteri magice si trezesc pofta de viata a oamenilor, molipsindu-i cu zambete. E multa animatie in perioada sarbatorilor, multa insufletire. Se simte in aer, pe strazi, in magazine si in locuinte. In asteptarea lui Mos Craciun, redevenim copii si ne punem o multime de dorinte, iar la randul nostru pregatim surprize placute pentru cei dragi. Cu fiecare fapta buna pe care o facem, ne incarcam de energie pozitiva si suntem gata sa impartasim cu persoanele apropiate bucuriile noastre de zi cu zi.

Aceasta efervescenta a Craciunului o regasesti intr-un brad impodobit profesionist pentru spatiul tau de birouri, care aduce spiritul sarbatorilor in orice incapere prin podoabele rosii si aurii, in ton cu energia vie a iernii. Bradul de Craciun “energie vie” se remarca prin vitalitate, iar verdele ramurilor pune frumos in evidenta decoratiunile bogate. Fiind un brad artificial, isi va pastra eleganta pe toata durata utilizarii si nu va lasa in urma ace sau alte neplaceri.

In bradul de Craciun “energie vie” am aninat decoratiuni pline de viata, cu chef de petrecere si voie buna. Titirezi vioi de catifea, globuri in forma de tobe, ornamente aurii cu plasa dantelata, conuri sclipitoare si alte ornamente simpatice umplu acest brad cu dinamism si vitalitate. Nu lipsesc traditionalele flori de Steaua Craciunului, de un rosu aprins, care confera un plus de rafinament pomului de iarna. O panglica fina pluteste parca printre cetini, invaluindu-le intr-un aer magic.

Craciunul este si perioada povestilor, asa ca in centrul bradului, sprijinit de crengile bogate, sta un print elegant invesmantat in haine rosii, cu un aer misterios. Cine este acest print si de ce se afla in brad? Te invitam sa-ti lasi imaginatia la joaca si sa nascocesti o poveste cu el! Daca intri in joc, cu siguranta vei avea de castigat. Asta pentru ca in varful bradului sta insusi Mos Craciun, gata sa-si deschida tolba cu daruri si sa le ofere celor mai creativi si indrazneti povestitori.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook