Serie 6 buc. Brad de Craciun cu pin 240 cm "Feriga de zapada albastru"

1,290 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
serie-FRG-240-albastru
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Pretul afisat este pentru inchirierea unui brad!

Inspirati de nuantele sclipitoare ale iernii si de eleganta sa rece, am impodobit bradul de Craciun “feriga de zapada” cu o gama foarte variata de accesorii argintii, de diferite texturi. Pentru o tenta de culoare, am adaugat podoabe albastre, care sporesc rafinamentul si misterul acestui brad.

Bradul de Craciun "feriga de zapada" se face remarcat datorita frunzelor delicate de feriga argintie, ce par ninse si acoperite de gheata. Desi feriga nu infloreste, exista numeroase traditii si credinte legate de aceasta planta. Se spune ca floarea de feriga ar avea forma unei stele si ar aparea doar in noaptea de Sanziene, insa putini sunt cei care o pot vedea si culege. Persoana care reuseste totusi sa ia floarea de feriga si o pastreaza va avea parte de noroc, bogatie si cunoastere.

In acest brad nu vei gasi floarea de feriga, insa vei descoperi printre cetinile verzi flori din organza alb-argintie, extrem de fine, care sclipesc in lumina asemenea unor cristale de gheata.

Am asezat in bradul de Craciun "feriga de zapada" si multe alte ornamente in ton cu spiritul sarbatorilor de iarna. Fulgi albi de zapada, cu aspect dantelat, s-au asternut usor in brad, printre ingerasii argintii ce insufletesc atmosfera si canta veselia Craciunului. Funditele cochete, asortate, dau un efect de eleganta pomului si ii impodobesc placut coroana bogata.

Globurile de Craciun din acest brad seamana cu niste bulgari de nea stralucitori. Pe langa globurile argintii, am impodobit bradul "feriga de zapada" cu accesorii colorate in albastru, sub forma sferica, de stea, de clopotei sau turturi stilizati. Decorul de iarna este intregit de panglica alba cu motive de Craciun care invaluie bradul. Varful l-am evidentiat cu ajutorul unui inger maiestuos, invesmantat in haine argintii, nobile, ce simbolizeaza solemnitatea si pacea sarbatorilor de iarna.

Impodobit in culori sobre, dar distinse, Bradul de Craciun "feriga de zapada" se va potrivit foarte bine mai ales in spatiile de birouri decorate in tonuri de gri, in open-space-uri si in camerele cu lumina fluorescenta.

Seria de 6 brazi de Craciun impodobiti "feriga de zapada " este disponibila pe brazi de 240 cm inaltime sau 300 cm inaltime.

Alte fotografii (3)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook