Serie 9 buc. Brad de Craciun cu pin 240 cm "flori de steaua craciunului TGM"

1,290 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
serie-TGM-240
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Pretul afisat este pentru inchirierea unui brad!

Desi la prima vedere un brad impodobit cu flori verzi pare o combinatie destul de ciudata, bradul de Craciun "flori de steaua craciunului" iti va demonstra ca si acesta este un mix placut, natural. El combina culorile auriu, vernil si rosu intr-o prezenta plina de caldura si farmec.

Bradul de Craciun "flori de steaua craciunului" se remarca prin florile mari de Poinsettia Steaua Craciunului de culoare vernil. Poinsettia este o planta ce provine din Mexic, fiind cultivata inclusiv de catre azteci, care o foloseau pentru a obtine vopsea rosie. Numele i se datoreaza lui Joel Roberts Poinsett, ambasadorul Statelor Unite in Mexic, care a adus planta in SUA. Florile de Poinsettia au fost popularizate incepand cu anii 1960 si au devenit nelipsite din decorurile de Craciun, alaturi de ilex si vasc. Supranumele de Steaua Craciunului provine de la forma frunzelor superioare ale acestei plante. De fapt, florile de Poinsettia reprezinta un buchet de frunze terminale dispuse in forma de stea, care se coloreaza in rosu, roz, alb sau galben.

Florile de Steaua Craciunului din acest brad au o nuanta inedita de vernil, mai deschisa decat a ramurilor, astfel ca inveselesc ansamblul si ii confera un plus de luminozitate si caldura. Simbolizand renasterea, verdele este asociat cu natura si vegetalul si semnifica speranta, determinare si ambitie. Ca nuanta, verdele reprezinta calea de mijloc dintre cald si rece. El are calitatea de a linisti si a umaniza spatiile in care este folosit, invaluindu-le intr-o ambianta relaxanta.

Coroana bogata a bradului este ornata si cu un set de fundite cochete, de culoare aurie, asortate perfect cu alaiul ingerasilor veseli, care canta bucuria Craciunului. Globurile rosii, sferice sau sub forma de clopotei, completeaza decorul acestui brad, in timp ce o stea eleganta pune in valoare silueta simetrica a ansamblului.

Indiferent ca este amplasat intr-un spatiu clasic sau modern, bradul de Craciun "steaua Craciunului" va aduce spiritul sarbatorilor de iarna prin coloritul sau vesel si prin podoabele specifice, cu un aer festiv.

Seria de 9 brazi de Craciun impodobiti "flori de steaua craciunului" este disponibila pe brazi de 240 cm inaltime sau 300 cm inaltime.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook