Brad de Craciun 210 cm "Flori de steaua Craciunului 1"

1,590 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
052
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Brad de Craciun impodobit, tema "Iarna cu flori"

Un brad de Craciun ca in filme, invesmantat cu ornamente traditionale in nuante de rosu si auriu, care contrasteaza placut cu verdele cetinilor… Daca iti doresti un astfel de brad pentru a impodobi spatiul tau de birouri, avem o propunere foarte potrivita! In bradul de Craciun “Iarna cu flori” am strans mai multe decoratiuni cu farmec care simbolizeaza bucuria sarbatorilor de iarna si creeaza un cadru de poveste.

Nu am pus globuri clasice in acest brad, ci am preferat sa le inlocuim cu cateva elemente de efect, care sa te transpuna intr-o atmosfera magica, in ton cu spiritul Craciunului. Bradul este foarte bine pus in valoare in incaperile cu lumina calda.

Printre ramuri, in prim plan, am asezat flori de steaua- craciunului sau poinsetia, impreuna cu fluturi mari aurii din matase.

Din bradul “Iarna cu flori” nu puteau sa lipseasca florile de Steaua Craciunului, cu petalele lor rosii si pline de viata. Pe langa ele am atarnat ingerasi si globuri. Atat bradul, cat si decoratiunile sunt realizate din materiale sintetice, de calitate, astfel ca isi mentin aspectul pe toata perioada sarbatorilor si nu iti dau batai de cap cu acele cazute pe jos sau curatenia. In bradut mai sunt si decoratiuni de alte forme, pe care te invitam sa le descoperi!

In loc de beteala, am ales o panglica, pentru a completa acest brad elegant, care degaja o atmosfera calda si destinsa, cu aroma de acasa. Panglica imbratiseaza cetinile vesele si se strecoara printre fluturi si flori  epoinsetia, ce amintesc de placerea vizuala a Craciunului.

Colindatorii sunt gata sa apara, asa ca pregateste de indata merele, nucile si covrigii!

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook