Serie 16 buc. Brad de Craciun cu pin 240 cm "Steaua Craciunului"

1,290 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
serie-IRIS-240
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Pretul afisat este pentru inchirierea unui brad!

Cu gandul la atmosfera exuberanta din perioada sarbatorilor de iarna, am impodobit bradul de Craciun "Steaua craciunului" in stil clasic, folosind culorile traditionale de rosu si auriu, precum si elemente specifice anotimpului rece. Reprezinta o alegere practica si ecologica pentru a aduce un aer de sarbatoare in orice spatiu de birouri.

Bradul "Steaua Craciunului" iese in evidenta prin buchetele bogate de Poinsettia cu petale mari, intr-o nuanta calda de rosu. Poinsettia sau Steaua Craciunului este o planta des folosita in decoratiunile de iarna, alaturi de vasc si ilex. Ea provine din Mexic si a fost cultivata inclusiv de catre azteci, care o utilizau pentru a obtine vopsea rosie. Numele plantei provine de la Joel Roberts Poinsett, ambasadorul Statelor Unite in Mexic, care a adus planta in SUA. Incepand cu anii 1960, florile de Poinsettia au devenit populare in aranjamentele care infrumuseteaza locuintele si magazinele pe durata Craciunului.

Am completat ornamentatia acestui brad cu fluturi aurii plini de eleganta, ce insufletesc ansamblul si ii confera un plus de noblete prin stralucirea lor. Podoabele sub forma de ingerasi aurii si globurile rotunde in aceeasi nuanta adauga un strop de magie in bradul impodobit "Steaua Craciunului". Nu am vrut sa-l incarcam cu foarte multe accesorii, pentru ca ramurile sale verzi sa fie puse in valoare, asa ca am utilizat o panglica discreta cu elemente rosii pentru a definitiva decorul. In varf sta insusi Mos Craciun, cu un sac plin de cadouri, asa ca surprizele sunt asigurate!

Confectionat din materiale de calitate si impodobit cu ornamente ales cu grija, bradul isi va pastra silueta frumos proportionata pe toata perioada expunerii sale si nu va lasa in jur ace sau mizerie.

Indiferent ca va fi amplasat intr-un interior clasic sau modern, bradul de Craciun "Steaua Craciunului" va aduce spiritul sarbatorilor la tine in birou prin coloritul sau optimist, in ton cu ambianta festiva a iernii. Cel mai bine se va potrivi in spatiile unde lucreaza echipe vesele, care fac lucrurile cu pasiune si entuziasm.

Seria de 16 brazi de Craciun impodobiti "Steaua Craciunului" este disponibila pe brazi de 240 cm inaltime sau 300 cm inaltime.

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook