Brad de Craciun 210 cm "conduri la Venetia"

1,590 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
042
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Atmosfera rafinata a Carnavalului de la Venetia si jocurile de masti si costume ne-au inspirat sa impodobim un brad de Craciun in culori calde de crem, bej si auriu, care se asorteaza foarte bine in cele mai variate cadre. 

In bradul “Conduri la Venetia”, orasul italian se coloreaza in crem si emana o eleganta rafinata. Celebrul festival de la Venetia este simbolizat prin decoratiunile sub forma de masti misterioase si prin condurii cu aer regal, in nuante de auriu, lucrati cu atentie. Aceste accente de originalitate ale bradului sunt completate placut de ornamente ce duc cu gandul la spiritul festiv al sarbatorilor de iarna, in special la Craciun.

Alaturi de maro, bejul este considerat o culoare a pamantului, care reprezinta stabilitatea si siguranta. Acesta imbina caldura castaniului cu recele albului si rezulta astfel o nuanta odihnitoare, ce induce o stare de relaxare, reprezentand un fundal calm, neutru. Pentru a insufleti bejul, am adaugat in bradul “Conduri la Venetia” globuri decorate cu paiete de culoare indigo, care echilibreaza gama de nuante. Pe langa acestea, un alai de globuri crem si aurii inveselesc crengile verzi, patina lor satinata conferind un plus de distinctie ansamblului.

Buchetele de flori de Poinsettia - Steaua Craciunului sunt delicat asortate in nuante de crem si auriu, iesind in evidenta prin petalele gratioase. Cativa ingerasi aurii vestesc magia Craciunului, iar lor li s-a alaturat un stol de pasarele cu codite fin decorate si fluturi cu aripile mari, care au poposit in acest brad de lux pentru a se bucura, la randul lor, de exuberanta sarbatorilor. Din varful pomului vegheaza un inger gingas, cu vesminte in nuante crem-aurii, in ton cu restul podoabelor. O panglica dantelata, cu sclipiri aurii, armonizeaza intreg bradul si ii accentueaza bogatia coroanei si silueta simetrica.

Bradul de Craciun “Conduri la Venetia” va decora foarte placut un interior de birou clasic in culori calde, aducandu-i o nota de distinctie. Este recomandata iluminarea acestui brad cu o lumina calda puternica, pentru a-i pune in valoare alura eleganta. Iubitorii de calatorii si festivaluri se vor bucura sa descopere printre cetini elementele venetiene, care ii dau pomului de Craciun o tenta inedita.

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook