Brad de Craciun 240 cm "flori de steaua craciunului"

1,390 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
103
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Bradul "steaua craciunului" este impodobit in stil traditional, cu accesorii in nuante de verde si rosu, care pun in evidenta coroana pomului si simetria sa. Asadar, daca iubesti verdele si iti doresti pentru spatiul tau de birouri un brad de Craciun dominat de aceasta culoare, accesorizat clasic, "steaua craciunului" este o alegere potrivita.

Florile mari de Poinsettia Steaua Craciunului, realizate din matase vernil, sunt principalul punct de interes al bradului. Au o nuanta mai deschisa decat a ramurilor, astfel ca aduc luminozitate si caldura, inveselind ansamblul. Verdele este simbolul renasterii, al sperantei, dar si al determinarii. Asociat cu natura si vegetalul, verdele reprezinta calea de mijloc dintre cald si rece, el avand darul de a linisti si a umaniza spatiile in care este folosit.

Poinsettia are o istorie interesanta, ea fiind o specie nativa din Mexic, cultivata inclusiv de catre azteci, care o foloseau pentru a obtine vopsea rosie. Numele plantei se datoreaza lui Joel Roberts Poinsett, ambasadorul Statelor Unite in Mexic, care a adus planta in SUA. Florile de Poinsettia au fost popularizate incepand cu anii 1960 si au devenit nelipsite din decorurile de Craciun.

Pe langa florile vernil de Poinsettia, am asezat in bradul de Craciun "steaua craciunului" ornamente variate, migalos lucrate, in ton cu ambianta de poveste a iernii. Globurile sferice aurii si cele rosii cu modele sclipitoare, decoratiunile sub forma de turturi si bobitele aurii s-au reunit in acest brad pentru a-i da o tenta de optimism si o alura festiva. Decorul bradului este completat de o suita de clopotei, braduti, stelute si reni, in nuante asortate, cu o silueta eleganta. Varful bradului l-am impodobit discret, cu o stea fina, similara celor care ornamenteaza coroana bogata a pomului, dar mai mare. O panglica din organza rosie cu filigran auriu se strecoara printre cetini si le confera un plus de rafinament.

Indiferent ca este amplasat intr-un spatiu clasic sau intr-unul modern, bradul "steaua craciunului" va aduce cu sine spiritul sarbatorilor de iarna prin coloritul sau plin de naturalete si prin podoabele tipice Craciunului. Acest brad se va potrivit foarte bine in orice camera, fie ea cu lumina calda sau rece.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook