Brad de Craciun 240 cm "soare pe mare"

1,890 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
113
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Cu gandul la vara si la peisajele marine linistite, am impodobit un brad de Craciun in nuante calde, pline de farmec si optimism. Bradul de Craciun "soare pe mare" utilizeaza contrastul cromatic armonios si se remarca printr-un decor inedit. Tema acestui brad si nuantele sale te vor face sa visezi la o plimbare cu barca pe mare, sub soarele mandru al verii. Auriul si turcoazul fac un cuplu reusit, iesind in evidenta pe fundalul de un verde proaspat al cetinilor.

Bradul de Craciun "soare pe mare" etaleaza o eleganta simpla, ce se potriveste de minune cu atmosfera festiva a sarbatorilor de iarna. In plus, datorita accesoriilor aurii, ambianta creata in jurul acestui brad de Craciun este de relaxare, destindere si apropiere. 

Auriul este un simbol al abundentei si luxului, fiind asociat din cele mai vechi timpuri cu puterea imparatilor si a nobililor. Solar si somptuos, auriul se impune prin luminozitate, iar sclipirea sa denota un rafinament aparte. O tonalitate sensibila de albastru, turcoazul combina seninul cerului si adancimea marii, avand un efect calmant. El echilibreaza energiile si se spune chiar ca ofera protectie in fata influentelor negative.

Am utilizat aceste doua culori pentru a pune in valoare bradul de Craciun "soare pe mare". Am aninat printre crengile sale globuri satinate in nuante de auriu si turcoaz, de diferite marimi, fluturi cu aripi delicate, sclipitoare, precum si flori de lux, colorate in turcoaz, ce se aseamana cu o pleiada de stele rebele. O ghirlanda de organza fina aurie invaluie bradul in spirala, de la baza pana in varf, creand efectul unor raze de soare. Am definitivat decorul pomului cu fire glitterate turcoaz, pentru o textura deosebita, iar varful l-am impodobit cu o stea aurie, ce se asorteaza cu restul ornamentelor.

Clasic si echilibrat, cu o decorare bogata, bradul de Craciun "soare pe mare" va aduce cu sine o atmosfera confortabila, calma si tihnita. Acesta va fi pus in valoare atat intr-un spatiu cu lumina calda, cat si intr-o incapere cu lumina rece. Este o alegere potrivita pentru birourile unde lucreaza oameni veseli, prietenosi, care stiu sa aprecieze micile bucurii ale vietii.

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook