Brad de Craciun 240 cm "viata in roz"

1,890 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
030
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Iti doresti un brad de Craciun de printesa, elegant si plin de podoabe pretioase? Pentru tine am creat bradul “condurii si bujorii printesei”, care se remarca prin aura stralucitoare si accesoriile inedite in nuante calde de auriu si crem. Aceste tonuri se armonizeaza cu verdele clasic al cetinilor, rezultand un brad cu o nota accentuata de feminitate si delicatete.  

Stim ca doamnele si domnisoarele iubesc pantofii, astfel ca o sa se bucure sa descopere aceasta piesa de garderoba intr-un pom de Craciun cu adevarat original. Bradul impodobit “condurii si bujorii printesei” iese imediat in evidenta prin setul de pantofiori cu aer regal, lucrati extraordinar de migalos, cu insertii de auriu si alte detalii fermecatoare. El transmite un sentiment de entuziasm si incantare si pare desprins din basmele cu fete de imparat si printi curajosi.

Alaturi de condurii de printese, la decorarea acestui brad am utilizat bujori crem din matase, cu petale bogate, caci un buchet de flori si o femeie frumoasa fac intotdeauna o pereche reusita. Am adaugat si globuri satinate aurii, de diferite marimi, iar pentru accentele de culoare am folosit globuri in nuanta burgund, decorate cu un auriu sclipitor. Manunchiurile de fire cu stelute aurii confera un plus de dinamism aranjamentului, ca o adevarata explozie de bucurie. Pentru a marca varful bradului, am utilizat un inger cu vesminte vaporoase si aripi din pene, asortat cu restul accesoriilor rafinate, in spiritul Craciunului.

O panglica din organza fina, cu dungi din glitter auriu, se strecoara discret printre ramurile bradului, completandu-i silueta bine proportionata. Fiind un brad artificial de calitate, acesta isi va mentine silueta fara dificultate pe toata durata expunerii sale si va face o impresie placuta prin bogatia si simetria coroanei.  

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook