Brad de Craciun 240 cm "funditele craciunului 3"

1,890 Lei 0 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
117
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Un brad de Craciun cu fundite rosii?

Da, in bradul de Craciun "funditele craciunului 3" pe langa fundele rosii din catifea si panglica in carouri rosii si verzi in nota traditionala a Craciunului, am mai adaugat si ingerasi aurii si globuri.

Pentru a sublinia nota traditionala, am pus si ingeri-fete aurii, precum si stele aurii.

Te vei bucura sa vezi cum acest brad decorat cu un rosu aprins va aduce viata intr-un spatiu de birouri in culori sobre, chiar terne.

Bradul de Craciun "funditele craciunului 3" va arata bine intr-un deocr sobru in culori de gri sau negru.

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook