Brad de Craciun 340 cm "alegorie rustica"

3,390 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
B24-340
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Daca iti plac culorile vii si vrei sa te bucuri de un Craciun fermecator, cu decoratiuni festive traditionale, opteaza pentru bradul "alegorie rustica", iar spatiul tau de birouri va iesi in evidenta prin spiritul optimist. Luminos si cald, acest brad va aduce cu sine ambianta relaxanta a Craciunului, alaturi de entuziasmul caracteristic perioadei.

Am impodobit bradul de Craciun "alegorie rustica" in nuante specifice sarbatorilor de iarna, cu rosu si auriu, ce formeaza o echipa perfecta cu verdele proaspat al ramurilor. Rosul este asociat cu exuberanta, sanatatea si dinamismul, in timp ce auriul simbolizeaza prosperitatea si vitalitatea, fiind printre culorile predilecte pentru ornamentele de Craciun. Pentru ca iubim rosul, l-am asezat din belsug in acest brad, sub forma unor accesorii pline de fantezie, de inspiratie rustica.

Primul lucru pe care il observi cand privesti acest brad sunt fundele mari, rosii, ce imbraca suprafata coroanei de la baza si pana in varf, creand un joc dinamic de forme. Stelutele de catifea armonizeaza ansamblul, in aceeasi culoare energica. Pentru contrast, am asezat in bradul profesional "alegorie rustica" si o pleiada de stele din nuiele aurii, de diferite marimi.

Dintr-un brad de Craciun traditional nu puteau lipsi globurile; printre cetini vei descoperi globuri mari, cu modele elegante in nuante stralucitoare de rosu si auriu, asortate cu celelalte decoratiuni. Renii lui Mos Craciun sunt si ei prezenti. Ei s-au oprit in acest brad pentru a se odihni inainte sa porneasca din nou la drum, cu misiunea de a imparti cadouri copiilor cuminti.

In loc de beteala, am ales sa definitivam decorul bradului de Craciun "alegorie rustica" folosind o ghirlanda aurie cu semilune si stelute, care confera un plus de magie pomului. Varful l-am decorat simplu, cu o steluta aurie, statura impozanta a bradului fiind pusa in valoare prin bogatia ornamentatiei si tonurile aprinse.

Datorita paletei de culori si a accesoriilor, bradul de Craciun "alegorie rustica" se va potrivi foarte bine intr-un spatiu de birouri amenajat clasic, cu mobilier de lemn, unde predomina lumina calda, naturala. Cu toate acestea, se va integra excelent si intr-un interior cu finisaje moderne, luminat artificial, inclusiv intr-un hol sau un atrium.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook