Brad de Craciun 340 cm "botoseii printesei"

3,390 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
B37-340
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Daca ar trebui sa alegem un singur cuvant pentru a descrie Craciunul si perioada sarbatorilor de iarna, probabil ca acela ar fi "botoseii printesei". De aceea, ne-am gandit sa impodobim un brad in ton cu ambianta plina de farmec a acestei perioade si l-am decorat in culori regale de auriu, alb si crem. Bradul de Craciun "botoseii printesei" reprezinta o alegere potrivita pentru un spatiu de birouri amenajat in nuante calde, pe care il va decora cu distinctie.

 

Printre ramurile bradului profesional "botoseii printesei" vei gasi o multitudine de ornamente aurii, sub forma de conuri, titrezi de catifea sau clopotei cu detalii elegante, vestind entuziasmul Craciunului. De asemenea, globurile sferice stralucesc magic si pun in valoare verdele coroanei. O ghirlanda de organza, fina ca o spuma, serpuieste intr-o spirala frumos aranjata, de la baza pana in varf, iar alura princiara este accentuata de panglica delicata, cu modele aurii, care definitiveaza aspectul bradului de Craciun "botoseii printesei".

 

Florile de Poinsettia Steaua Craciunului, cu petale in nuante gingase de alb cu tente aurii, confera un plus de incantare pomului, ca si cum coroana sa ar fi impodoita cu flori sclipitoare de gheata.

 

Din varful bradului vegheaza un inger maiestuos, invesmantat in haine de sarbatoare, ce se armonizeaza cu celelalte podoabe ale ansamblului. Acesta pune in evidenta forma simetrica a coroanei si bogatia sa. Desi este un brad de Craciun artificial, materialele de calitate din care este realizat ii dau un aspect natural, astfel ca reprezinta o alegere nu doar ecologica, ci si estetica. In plus, are avantajul de a nu se scutura si de a-si mentine silueta pe toata perioada expunerii si nu necesita o atentie speciala la curatenie. In fiecare iarna iti poti impodobi biroul cu un brad diferit, fara sa te preocupe depozitarea sa in restul anului.

 

Tonurile dulci ale accesoriilor din bradul de Craciun "botoseii printesei" fac din acesta o prezenta rafinata in interiorul unde va fi amplasat, indiferent ca este dominat de o lumina calda sau de una rece, fluorescenta. Datorita somptuozitatii si staturii impunatoare, pomul va face o impresie foarte buna mai ales intr-o incapere inalta, cu suprafata mai mare, unde va aduce bucuria si entuziasmul Craciunului.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook