Brad de Craciun 340 cm "cizmulitele elfilor"

3,390 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
B15-340
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Medicament, delicatesa, bun de consum, ciocolata a evoluat de la a fi un produs exclusivist, savurat doar de aristocrati, la unul iubit de toata lumea, care bucura deopotriva papilele gustative si sufletele. Nu degeaba se spune ca “nu poti cumpara fericirea, dar poti cumpara ciocolata si e cam acelasi lucru.”

Ne-am lasat inspirati de aceasta imagine si am impodobit un brad de Craciun in nuantele apetisante ale ciocolatei, cu accesorii pline de eleganta, care pun in valoare coroana simetrica. Bradul de Craciun "eleganta aramie" iese in evidenta prin statura impozanta si accesoriile inedite, deosebit de bogate, care il imbraca.

Am impodobit acest brad cu globuri aramii, ciocolatii si aurii, ce sclipesc cu distinctie printre cetinile verzi, asemenea unor luminite magice. Culoarea ciocolatei este acompaniata in bradul profesional "eleganta aramie" de nuanta seducatoare a coniacului, o bautura extrem de rafinata, asortata cu ambianta sarbatorilor de iarna. La randul lor, florile aramii fine, cu irizatii stralucitoare, completeaza aceasta feerie eleganta, iar buchete de margele si de fire ciocolatii confera un plus de dinamism bradului.

Printre ramurile bradului vei descoperi si un grup vesel de clovni, elementul-surpriza din acest pom deosebit. Imbracati in straie de sarbatoare din matase, in culori vii si asortati cu celelalte accesorii, clovnii vor aduce buna dispozitie si voiosie, astfel ca te vei bucura de o atmosfera joviala la birou. In loc de un varf de brad clasic, am ales pentru acest pom tot un clovn, gata sa dea startul la distractie alaturi de colegii sai de trupa.

Am definitivat decorul bradului de Craciun "cizmulitele elfilor" cu o panglica fina de culoare aramie si o ghirlanda din organza in aceeasi nuanta.

Prin ornamente si culori, acest brad deosebit se va potrivit foarte bine intr-un spatiu de birouri cu lumina calda, dar va aduce magia Craciunului si intr-un interior unde predomina lumina rece. Indiferent de bradul ales, cel mai important este ca in aceasta perioada (si nu numai) sa petrecem mai mult timp alaturi de cei dragi, sa fim mai buni si sa invatam sa apreciem lucrurile pozitive din viata noastra, ca si cum fiecare zi ar fi o sarbatoare.

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook