Brad de Craciun 340 cm "eleganta grena"

3,390 Lei 0 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
B14-340
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Daca iti doresti un brad de Craciun cu o ornamentatie bogata, asortata, pentru a decora cu distinctie un spatiu vast, bradul profesional "eleganta grena" va indeplini cu succes aceasta misiune. Cetinile verzi sunt imbracate de o varietate de accesorii in nuantele sarbatorilor de iarna, ce ofera o priveliste colorata si plina de jovialitate.

Am ales pentru acest brad nuanta grena cu gandul la cei care vor sa pastreze ambianta plina de rafinament si magie a Craciunului, dar in acelasi timp cauta un pom cu ceva mai special fata de rosul clasic. Culoarea grena transmite o senzatie de mister, insa in asociere cu auriu, care simbolizeaza luxul, vitalitatea si extravaganta, capata o conotatie eleganta.

Impodobit cu multe ornamente ce ii pun in valoare coroana regala, bradul de Craciun "eleganta grena" este o prezenta maiestuoasa, cu mult sarm. Am aninat printre ramurile sale podoabe pretioase sub forma de flori si clopotei, care stralucesc aurii in ton cu atmosfera festiva a sarbatorilor de iarna, dar si globuri sferice, decorate cu modele sic. Ingerasi plini de voiosie canta bucuria Craciunului, iar buchetele de fire glitterate aurii marcheaza momentele pline de magie ale iernii, asemenea unor artificii.

Am definitivat decorul acestui brad cu o ghirlanda de organza fina, de culoare grena, care inconjoara coroana cu gingasie, de la baza pana in varf. Pentru a pune in valoare silueta frumos proportionata a pomului, am asezat in varf un inger in straie de sarbatoare, asortate cu celelalte ornamente.

Prin accesorii si inaltime, bradul de Craciun "eleganta grena" are un aspect nobil, ce va impodobi cu succes un interior elegant, indiferent daca lumina ce il domina este calda sau rece. Fiind lucrat din materiale de calitate, acest brad reprezinta o alegere ecologica, practica, dar si estetica pentru orice spatiu de birouri. Daca optezi pentru un brad artificial profesional, ai garantia ca acesta isi va pastra forma simetrica si culoarea verde a ramurilor pe toata perioada expunerii, fara sa puna probleme la curatenie. In plus, ai de ales dintr-o gama foarte variata de stiluri, de la unele clasice la modele mai inedite, pentru a avea exact bradul pe care il visezi.

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook