Brad de Craciun 340 cm "eleganta rosie-aurie"

2,590 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
B17-340
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Iti doresti un Craciun bogat, cu multe cadouri si surprize frumoase? Alege bradul de Craciun "eleganta rosie-aurie" pentru a decora spatiul tau de birouri si fii gata sa gasesti cele mai frumoase daruri in sosete!

Bradul de Craciun "eleganta rosie-aurie" iese in evidenta prin coloritul auriu, cu accente vesele de rosu, imbracat in stralucire de la baza pana in varf. Auriul exprima extravaganta, lux si somptuozitate, iar impreuna cu rosu, nuanta pasiunii si vitalitatii, formeaza o pereche ideala pentru sarbatorile de iarna, ce aduce mult rafinament si caldura in jur.

Am impodobit acest brad profesional cu sosete de cadou din matase aurie, pentru ca Mos Craciun sa aiba unde sa lase darurile. Am adaugat globuri si conuri aurii, care confera un plus de magie pomului, dar si fundite din catifea pretioasa crem-auriu.

Pentru ca rosu este culoarea traditionala a Craciunului, am aninat in coroana bogata a bradului si un set de globuri rosii, acoperite cu paiete sclipitoare, precum si fluturi cu aripile fine, in aceeasi nuanta. Siluetele lor diafane insufletesc ramurile si transmit energie si entuziasm. In bradul de Craciun "eleganta rosie-aurie" vei remarca de asemenea cativa trandafiri delicati, de un rosu vibrant, ce simbolizeaza iubirea, dar si curajul.

Inspirati de focurile de artificii din noaptea de Anul Nou, am asezat printre cetini buchete de fire aurii, ce invaluie bradul ca o ploaie de lumina si optimism. Am definitivat decorul bradului cu o panglica aurie, pentru a pune in valoare forma perfect simetrica a coroanei. Fiind un brad artificial, lucrat din materiale de calitate, el isi va pastra culoarea verde si aspectul proaspat pe toata perioada expunerii, indiferent de temperatura ambientala. Reprezinta o optiune ecologica si practica pentru orice birou, mai ales ca nu va pune niciun fel de probleme la curatenie.

In varful bradului profesional "eleganta rosie-aurie" am asezat un inger fastuos cu vesminte pretioase din matase si brocart si aripi din pene albe. Datorita coloritului elegant si a podoabelor princiare, acest pom se va potrivi foarte bine intr-un spatiu de birouri unde predomina o lumina calda, dar se va integra placut si intr-un interior cu lumina rece, fluorescenta.

 

Alte fotografii (3)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook