Brad de Craciun 340 cm "fantezie in dungi"

3,390 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
B23-340
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Acadelele sub forma de bastonase, in dungi rosii si albe, sunt unul dintre simbolurile Craciunului. Inspirate de bastoanele pastorilor, acestea decoreaza brazii de Craciun si fac deliciul celor mici prin gust, dar si prin aspect. Am transpus imaginea acadelelor-bastonase intr-un brad impodobit profesional, ce va fi o prezenta fermecatoare in orice interior si va face pofta de ceva bun celor care il vor privi.

Colorat si plin de eleganta, bradul de Craciun "fantezie in dungi" se remarca prin accesoriile rosii si aurii, dar si prin accentele vernil, care se armonizeaza cu ramurile bogate. Am decorat acest brad cu o gama variata de globuri deosebit de elegante. Cel mai bine ies in evidenta globurile mari, cu dungi rosii si auriu, precum si cele sub forma de titirez, cu acelasi model. Sunt completate de un set de globuri sferice, rosii si micute, si de unul in nuante de vernil sclipitor sau mat.

Un alai de ingerasi aurii a poposit in coroana bradului de Craciun "fantezie in dungi" si canta cu entuziasm bucuria sarbatorilor de iarna, in compania stelutelor magice. Pentru a definitiva decorul acestui brad deosebit, am utilizat o panglica in dungi, asortata, cu auriu si rosu, care imbraca cetinile cu delicatete.

In varf am asezat un inger diafan, cu aripile larg deschise si vesminte princiare, in tonuri de alb si crem-auriu. Maiestuozitatea sa definitiveaza aspectul acestui brad elegant si subliniaza forma simetrica a coroanei. Fiind lucrat din materiale de calitate, pomul isi va mentine silueta estetica, bine proportionata si culoarea verde. Ramurile sale nu se vor scutura si nu vor lasa ace in jur, astfel ca este o optiune practica si ecologica pentru cei care isi doresc sa se bucure de spiritul Craciunului respectand natura si fara sa aiba prea mare bataie de cap la curatenie.

Prin decoratiuni si colorit, bradul de Craciun "fantezie in dungi" va completa cu distinctie un spatiu de birouri nonconformist, unde lucreaza echipe de oameni veseli, optimisti si pasionati de ceea ce fac. Se va potrivi foarte bine intr-o camera unde predomina lumina calda, insa va face o impresie buna si intr-un interior cu lumina rece.

Alte fotografii (3)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook