Brad de Craciun 340 cm -"feerie aurie"

3,390 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
B02-340
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Plin de rafinament, bradul de Craciun "feerie aurie" de 360 cm va atrage cu siguranta privirile prin silueta sa frumos proportionata si ornamentatia bogata, in nuante calde de auriu, cu accente de rosu. Va decora armonios un spatiu de birouri luminos, unde va aduce cu sine spiritul festiv al Craciunului.

Galbenul este cea mai vizibila si stralucitoare culoare, in majoritatea culturilor el simbolizand caldura si fericirea. Alte semnificatii atribuite galbenului sunt noblete, spiritualitate, curaj sau onoare. Expansiva si vesela, aceasta nuanta dobandeste intensitate si accente de eleganta in varianta sclipitoare de auriu. Astfel, auriul este culoarea regilor, a aristocratilor si a conducatorilor, fiind asociata cu puterea, luxul si prosperitatea.

Bradul de Craciun "feerie aurie" este scaldat in lumina si voie buna datorita accesoriilor fine din organza si matase, care imbraca ramurile verzi de la baza pana in varf. In acest brad special am asezat flori elegante de Poinsettia Steaua Craciunului, globuri sferice asortate si ornamente sub forma de clopotei aurii, care confera un plus de delicatete ansamblului. Aceasta senzatie este completata de fluturii cu aripile mari, larg deschise, ce simbolizeaza speranta.

Pentru a da o tenta de culoare acestui brad de Craciun, am folosit globuri - accent rosii, culoarea simbol a sarbatorilor de iarna. Acestea pot fi personalizate: la cerere, le putem inlocui cu globuri - accent albastre sau in nuanta coniacului, astfel incat sa se armonizeze cu interiorul unde va fi amplasat pomul.

Am definitivat decorul bradului "feerie aurie" cu o ghirlanda de organza aurie, iar in varf am asezat un inger maiestuos, invesmantat in straie de sarbatoare, in aceleasi nuante de auriu, care pune in valoare forma simetrica a pomului de Craciun si crengile sale estetice. Fiind un brad profesional de calitate, lucrat din materiale rezistente, acesta isi va mentine aspectul fara probleme pe toata perioada expunerii si nu se va scutura. Nu necesita ingrijiri speciale, iar culoarea sa va ramane la fel de proaspata indiferent de temperatura ambientala.

Prin podoabe si colorit, bradul de Craciun "feerie aurie" va fi o prezenta placuta si calda in spatiul tau de birouri, astfel ca te vei bucura din plin de magia sarbatorilor de iarna.

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook