Brad de Craciun 340 cm -"flacara de cristal"

3,390 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
B18-340
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Craciunul este sarbatoarea bucuriei si a stralucirii, cand suntem invitati sa ne amintim de lucrurile cu adevarat importante din viata noastra si sa petrecem timp de calitate alaturi de cei dragi. Indiferent ca suntem adeptii unui Craciun in stil traditional, al unuia modern sau ne plac petrecerile extravagante, bradul impodobit este o prezenta constanta in jurul nostru. Pentru cei care vor sa-si decoreze spatiul de birouri cu un brad de Craciun elegant, cu ornamente clasice, dar si cu elemente inedite, recomandam bradul "flacara de cristal". Acesta se va face imediat remarcat in spatiul unde va fi amplasat datorita staturii impresionante si a coroanei simetrice, bogat accesorizata in nuante de rosu, argintiu si negru.

Plin de fantezie, bradul de Craciun "flacara de cristal" imbina rosul pasional si energic cu argintul princiar, aceasta pereche fiind echilibrata de tonurile de negru. Chiar daca negrul nu este o culoare folosita prea des in decoratiunile de iarna, noi am ales-o pentru a da un plus de mister si rafinament acestui brad. In plus, rosul si argintiul sunt astfel mai bine puse in valoare, iar verdele proaspat al crengilor intregeste cu succes decorul.

Am impodobit bradul profesional "flacara de cristal" cu globuri acoperite de oglinzi, asemenea unor bulgari cocheti de nea, cu globuri sferice argintii, simple sau cu paiete negre, si cu ornamente sub forma de stele sclipitoare, ce insufletesc coroana. Printre cetinile dese vei descoperi si un spiridus voios, imbracat in haine de sarbatoare, negru cu alb, in ton cu celelalte podoabe. Acesta va fi gazda petrecerilor si va da tonul distractiei.

Am marcat silueta impozanta a bradului printr-o decoratiune bogata, care scoate in evidenta coroana frumos proportionata a ansamblului. De la baza si pana in varf, bradul este invaluit intr-o spirala de beteala argintie si o ghirlanda din boa rosu, formand o adevarata "flacara de cristal".

Desi are si cateva elemente negre, bradul de Craciun "flacara de cristal" nu emana deloc tristete. Ba chiar dimpotriva! Prin accesoriile rosii si argintii, el va completa cu distinctie spatiul de birouri pe care il va decora, aducand cu sine spiritul festiv al sarbatorilor de iarna si magia Craciunului.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook