Brad de Craciun 340 cm "renii veseli"

2,590 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
B33-340
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Un brad de Craciun rustic, cu podoabe traditionale pline de culoare, in ton cu spiritul sarbatorilor de iarna. Daca aceasta este dorinta ta pentru a decora spatiul propriu de birouri, iti recomandam bradul profesional "renii veseli"! Impodobit cu auriu, rosu si cafeniu, cu elemente naturale, acest brad va aduce ambianta festiva a Craciunului in interiorul unde va fi amplasat.

Printre crengile bradului de Craciun "renii veseli" vei descoperi globuri sclipitoare, ce confera eleganta ansamblului. Clopoteii aurii si cei rosii inveselesc atmosfera cat ai clipi si te fac sa uiti de grijile cotidiene, acompaniati de un alai de ingerasi.

Buchetele de Poinsettia Steaua Craciunului, de un rosu aprins, imbraca in delicatete coroana. Nelipsite din ornamentele de iarna, florile de Poinsettia coloreaza acest brad in nuanta entuziasmului, energiei si pasiunii. Am folosit la decor si fundite cochete in aceeasi tenta, care dau un aspect rafinat bradului.

Dincolo de accesoriile aurii si rosii, pline de viata, farmecul acestui brad este dat de podoabele din nuiele, ce iau forme de stelute, comete, mini-brazi si reni. Ele contribuie la aspectul traditional, de inspiratie rustica, astfel ca bradul de Craciun "renii veseli" aminteste de sarbatorile tihnite petrecute alaturi de bunici, la tara.

In varful coroanei maiestuoase am asezat un brad in miniatura, armonizat cu ornamentele din nuiele, care scoate in evidenta silueta simetrica. Avand in vedere bogatia decoratiunilor, nu am mai folosit beteala sau ghirlande, pentru a nu incarca bradul.

O prezenta calda si relaxata, bradul de Craciun "renii veseli" va aduce o nota de traditional in spatiul de birouri pe care il va decora. Acest brad profesional se va integra foarte bine intr-un interior amenajat clasic, in culorile lemnului, unde predomina lumina naturala.

Fiind realizat din materiale rezistente si impodobit cu accesorii atent alese, pomul isi va pastra calitatile pe toata durata sarbatorilor de iarna. Verdeata sa va ramane aceeasi indiferent de temperatura ambientala, iar crengile isi vor mentine forma estetica si nu vor lasa ace sau mizerie in jur. Optand pentru acest brad, te vei putea bucura de magia Craciunului fara prea multa bataie de cap, iar natura iti va multumi pentru alegerea facuta.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook