Brad de Craciun 210 cm cu beteala "zapada fuchsia"

990 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
123
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Pentru persoanele extravagante, care isi doresc un brad de Craciun cu decoratiuni moderne, in culori diferite de cele traditionale, bradul artificial "zapada fuchsia" reprezinta o optiune inspirata. Beteala de culoare fucsia va inveseli imediat ambianta din spatiul tau de birouri si o va umple de entuziasm.

Fucsia este una dintre cele mai indraznete si vibrante culori, avand darul de a stimula pasiunea. Energica, proaspata, aceasta nuanta imprumuta din caldura rosului si exuberanta rozului, iar alaturi de bordeaux, corai sau purpuriu, formeaza o echipa exotica si extrem de atragatoare.

Unele persoane pot considera fucsia drept o culoare prea dulce si tipatoare, insa in bradul de Craciun "zapada fuchsia" cetinile verzi si albul celorlalte ornamente contracareaza aceasta senzatie. Este un brad echilibrat, iar constrastul cromatic ii pune in valoare silueta sa bine proportionata si conturul placut, simetric.

Am mai impodobit acest brad cu un set de globuri albe, un alai de ingerasi argintii, ce vestesc bucuria Craciunului si fulgi delicati de nea, asemenea uneor dantelarii lucrate cu migala. Am completat decorul pomului cu un set de globuri de culoare fucsia, sferice sau sub forma de clopotei si cadouri.

Varful bradului este decorat de un ingeras invesmantat in straie elegante, argintii, simbol al pacii. Beteala pufoasa care imbraca acest brad seamana cu un strat de zapada afanata, doar ca surprinde prin culoarea fucsia, ca si cum si-ar fi luat straie de sarbatoare. Alaturi de beteala, o panglica fina, alba, definitiveaza ansamblul de ornamente.

Avand in vedere culoarea predominanta, bradul de Craciun "zapada fuchsia" se va potrivi foarte bine intr-un birou cu preponderenta feminina, unde lucreaza persoane creative, care stiu sa se bucure de viata. Amplasat intr-o incapere decorata sobru, va imblanzi atmosfera, creand un cadru mai prietenos, cu multa energie si optimism.

Desi nu este o nuanta obisnuita pentru decoratiunile de Craciun, fucsia se asorteaza perfect cu atmosfera festiva a iarnii si reprezinta o alternativa la rosu, verde sau auriu, culori care decoreaza de obicei sarbatorile din aceasta perioada. Mos Craciun va fi cu siguranta incantat sa gaseasca un brad atat de indraznet si ii va recompensa cu multe daruri pe cei care lucreaza in biroul respectiv!

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook