Brad de Craciun 210 cm cu beteala "zapada rosie"

990 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
119
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Daca iti place rosul, iar cu ocazia sarbatorilor de iana vrei sa-ti impodobesti biroul in aceasta nuanta expansiva, alege bradul de Craciun "zapada rosie" si te vei bucura de o prezenta plina de farmec, care va spori nivelul de entuziasm si va face atmosfera mai placuta.

Exploziv, tonic, stimulent, rosu este o culoare puternica, simbolizand principiul vietii. Apare in numeroase contexte simbolice, deseori fiind asociat cu iubirea si pasiunea. Prezenta sa da energie, mobilizeaza la actiune, inflacareaza si impulsioneaza. Prin intensitate si forta, capteaza atentia, domina. Poate fi coplesitor in cantitati prea mari, insa este deosebit de eficient pentru a scoate in evidenta anumite elemente. Nu in ultimul rand, aceasta nuanta este asociata cu sarbatorile de iarna, in special Craciunul, caruia ii transfera din caldura si vitalitatea sa.

Desi decorat in culori clasice, bradul de Craciun "zapada rosie" are o alura festiva si te invita la petrecere prin ornamentele elegante, delicate. Globurile de un argintiu mat, ingerasii voiosi si accesoriile sub forma de braduti sclipitori imbraca placut cetinile verzi, conferindu-le un aer optimist de sarbatoare. Am completat setul podoabelor argintii cu globuri rosii si braduti decorati cu alb si rosu, ce par ninsi. Elementul special al acestui brad este dat de panglica alba cu modele colorate specifice Craciunului, care invaluie crengile de sus pana jos, strecurandu-se printre celelalte ornamente.  

Am definitivat decorul bradului de Craciun "zapada rosie" cu o ghirlanda de beteala stralucitoare de culoare rosie, asemenea unui strat pufos de zapada, care urca in spirala pana in varful pomului. Aici am asezat o stea rosie, asortata cu restul ansamblului, ce marcheaza forma simetrica a bradului si ii pune in evidenta coroana bogata. Lucrat din materiale de calitate, acest brad isi va pastra silueta fara cusur si culoarea verde a ramurilor pe toata durata expunerii si nu va lasa in jur ace sau praf. Reprezinta o alegere ecologica, estetica si practica pentru orice birou.

Impodobit cu accesorii si culori clasice, bradul "zapada rosie" va decora placut un spatiu de birouri dominat de lumina calda, unde lucreaza oameni pasionati de ceea ce fac, care iubesc iarna si ambianta calda a Craciunului.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook