Serie 9 buc. Brad de Craciun ingust 225 cm "flori de steaua craciunului TGM"

990 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
serie-225-tgm
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Pretul afisat este pentru inchirierea unui brad!

Bradul de Craciun "flori de steaua craciunului TGM" este un brad impodobit in stil traditional cu flori de steaua craciunului din matase vernil, cu ursuleti rosii si figurine braduti, globuri asortate si panglica dantelata

Indiferent ca este amplasat intr-un spatiu clasic sau modern, bradul de Craciun "steaua Craciunului TGM" va aduce spiritul Craciunului prin coloritul sau si prin podoabele tipice Craciunului.

Seria de 9 brazi de Craciun impodobiti "flori de steaua craciunului TGM" este disponibila pe brazi ingusti de 225 cm inaltime.

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook