Serie 9 buc. Brad de Craciun ingust 225 cm "Feriga de zapada rosu"

990 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
serie-225-FRG-rosu
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Pretul afisat este pentru inchirierea unui brad!

Bradul de Craciun "feriga de zapada rosu" are o compozitie inedita: fulgi de zapada albi in combinatie cu frunze de feriga argintii si flori din organza alb-argintie. Globurile de Craciun sunt accente de culoare rosie, decorul de iarna fiind intregit de globurile argintii cu dantela, ingerasii argintii si panglica cu motive de Craciun.

Bradul de Craciun "feriga de zapada" este ideal pentru spatiile de birouri in tonuri de gri, open-space-uri si spatii cu lumina fluorescenta.

Seria de 9 brazi de Craciun impodobiti "feriga de zapada rosu" este disponibila pe brazi ingusti de 225 cm inaltime.

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook