Brad de Craciun 360 cm "Craciun la cabana din munti"

3,890 Lei 0 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
B42-360
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

In bradul de Craciun "craciun la cabana din munti" am armonizat ornamentele elegante cu cele de inspiratie rustica, din nuiele, pentru o obtine o prezenta placuta, care va aduce atmosfera traditionala a Craciunului in spatiile moderne de birouri. Privind acest brad, persoanele care in copilarie au petrecut sarbatorile de iarna la tara isi vor aminti cu siguranta de acea frumoasa perioada.

Bradul de Craciun "steaua craciunului rustic" se remarca prin accesoriile lucrate din nuiele, in nuante de rosu si maron natur. Globurile ce impodobesc coroana bogata au culori calde de auriu, rosu si verde, iesind in evidenta asemenea unor stelute sclipitoare. Ca veni vorba de stele, am asezat in brad si cateva stele din nuiele, ornamentate cu flori si fructe, in stil rustic, pentru un plus de savoare.

Un alai de ingerasi aurii a poposit in acest brad pentru a-l invesmanta in optimism, cantand bucuria Craciunului. Bradutii aurii contribuie la atmosfera de basm, in timp ce coronitele din nuiele, cu fructe si conuri, insufletesc ansamblul si ii dau o alura festiva. Am completat decoratia acestui brad cu flori rosii de Poinsettia Steaua Craciunului, o planta originara din Mexic, care a devenit o prezenta indragita in aranjamentele de Craciun din toata lumea. Florile de Poinsettia sunt, de fapt, un buchet de frunze terminale asezate sub forma de stea, care se coloreaza in rosu, roz, alb sau galben.

In varful bradului am asezat o stea rosie, decorata cu elemente aurii, pentru a simboliza entuziasmul si exuberanta Craciunului. Am definitivat ornamentatia bradului cu o panglica in carouri, cu rosu, verde si auriu, ce echilibreaza restul podoabelor.

Datorita accesoriilor specifice sarbatorilor de iarna, de inspiratie campeneasca, bradul de Craciun "craciun la cabana din munti" aduce cu sine o ambianta relaxata si nonformala in interiorul pe care-l decoreaza. Se va potrivi foarte bine intr-un spatiu de birouri unde lucreaza oameni prietenosi, calzi, care stiu sa aprecieze natura si micile bucurii ale vietii.

Decorul "craciun la cabana din munti" se poate monta pe un brad de Craciun profesional de inaltime 340 cm, sau pe un brad de Craciun profesional de inaltime 360 cm la preturile afisate pentru acest decor la categoria de marime corespunzatoare a bradului.

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook