Brad de Craciun 360 cm "clopoteii ingerilor"

3,890 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
B10-360
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Inspirati de frigul iernii, dar si de bucuria sarbatorilor, am impodobit un brad de Craciun in stil clasic, in nuante de argintiu, albastru si alb, cu elemente de decor ce emana o stare de buna dispozitie. Bradul de Craciun "clopoteii ingerilor" are o alura ca de gheata, datorita ornamentelor argintii ce sclipesc magic. Acesta va aduce ambianta festiva a iernii in camera in care va fi amplasat, indiferent de tipul de lumina interioara - calda sau rece.

Am impodobit bradul de Craciun "clopoteii ingerilor" cu globuri sferice, albe si argintii, asemenea unor bulgari de zapada si cu fulgi de nea jucausi, printre care plutesc ingerasi plini de voiosie. Un grup de clopotei argintii, asociati in perechi frumos dichisite, ies in evidenta pe fundalul cetinilor verzi, vestind apropierea sarbatorilor si inceperea petrecerilor. Chiar si florile de Poinsettia Steaua Craciunului s-au imbracat in argintiu, asortate cu splendoarea iernii.

Rafinat si elegant, argintiul face pereche cu albastrul in bradul de Craciun "clopoteii ingerilor", punandu-se in evidenta reciproc.

Albastrul este o considerata culoare serioasa, dar fara sa fie neaparat excesiv de sobra. Deseori asociat cu spiritualitatea, albastrul predispune la meditatie, la relaxare, calmeaza si linisteste. Mai poate simboliza loialitate, mister sau incertitudine. Exista diferente de simbolistica intre tenta deschisa si cea inchisa a acestei nuante: albastrul inchis semnifica incredere si prestigiu, in timp ce albastrul deschis inseamna serenitate, intelegere si infinitate. In bradul nostru, am utilizat un set de globuri albastre pentru a da accente de culoare ansamblului si a preveni monotonia cromatica.

Am definitivat decorul bradului de Craciun "clopoteii ingerilor" cu o panglica in carouri albe, care invaluie ramurile bogate, completand cu distinctie restul podoabelor. Prezenta solemna a unui inger alb, cu aripile larg deschise, domina varful pomului si ii confera un plus de maretie.

Bradul de Craciun "clopoteii ingerilor" se va potrivi foarte bine intr-un spatiu de birouri unde lucreaza oameni ce iubesc anotimpul rece, adora zapada si nu se tem de ger.

Daca iti doresti sa aduci atmosfera sarbatorilor la tine in birou, fara prea mare bataie de cap, opteaza pentru un brad profesional si nu vei avea grija curateniei sau a intretinerii sale!

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook